instralace noveho disku...

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

instralace noveho disku...

Příspěvek od Huggi »

mam novej disk 120GB IDe, seagate..
win XP pro mi ho v nasli..pridelil jsem mu pismeno..a muzu ho normalne pouzivat..ale kdyz ho cchi prez partitionMagic 7 rozdelit na 2 odily ukazuje se tam jako Dynamicky disk (??) a nejde snim nic delat..a ve spravci disku je taky jako dynamicky..a newim co stim...
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

data z nej si stahni na jinej disk a pak ho znova naformatuj jako normalni disk, je jako dynamicky....holt jeden z "vynalezu" microsoftu :x :roll: :twisted:

prevezt bez ztraty dat na normalni disk to bohuzel nejde :(
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

data na nem nejsou je novej..dal jsem ve windows format..i ten pomalej a nic..:((
jinak prez ten PM7 snim vubec nic nejde delat..tam je zlute vybarvenej a nic nejde udelat..
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

Huggi píše:data na nem nejsou je novej..dal jsem ve windows format..i ten pomalej a nic..:((
jinak prez ten PM7 snim vubec nic nejde delat..tam je zlute vybarvenej a nic nejde udelat..
prave tlacitko an tento pocitac....spravovat...spravce disku....pravej klik na oddil...odstanit oddil....a pak v PM vytvorit ten oddil novej... :wink:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

porad to nejde..kdyz ho odtsranim ve Spravci disku tak se v PM vubec nic nezmeni..a kdyz ve Spravci dam vytvorit svazek tak ho to vytvori zase jen jako dynamickej..a kdyz tam na nej dam pravym jedna z voleb je Aktivovat svazek ale je sediva anejde pouzit..
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

uz jsem na to prisel..musel jsem ho jakoby odstranit..az se tam obevil jako necinny...pak na to levy policko dat prevest na bezny disk a pak tepr udelat svazek :p
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“