SAPPHIRE RADEON 9600XT a ovladace 5.3 a vys

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
laginoo
Začátečník
Začátečník

SAPPHIRE RADEON 9600XT a ovladace 5.3 a vys

Příspěvek od laginoo »

Mam zasadni problem s vyse uvedenyma ovladacemi. Kdyz si je instalnu a je jedno jestli originaly ATI, DNAcka nebo Omegy, tak se mi v hrach asi po peti minutach hrani zmrsi menu hry(Act Of War,Painkiler...) a v nekterych i cekove textury(Mafia...). Povyjeti ze hry je vse v poho, pri spusteni hry se to opakuje.Grafika je taktnuta na 546/345 a zkousel jsem instalovat ovladace i na netaktnutou grafiku, ale vse so opakuje. Pro zminku nizsi dvery jsou v poho.Tak pokud se vyskytne nekdo s necim podobnym nebo radou tak budu rad.

mam kompik s Athlon XP 2400+@2000,MSI KT4AV, 768RAM,SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB 546/345, HDD WDC 120GB, WDC 40GB,
Sony CD-RW, LG DVD-RAM GSA-4163B

//edit Jája: přesunuto z ATi
Thomas alva Edison
Nováček
Nováček

Odpověď

Příspěvek od Thomas alva Edison »

_Nazdar laginoo tento problem maji i ostatní karty jiních serii.No moc ti asi nepomužu ale musiš to vzít od začetku ja tvrim že vše jde od žárovky s pozdravem Thomas alva edison LG
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Mám tuhle kartu z prvních sérií (Fireblade) a nemám problém s orig. drivery 5.3 (WinXP SP1). Ale mám s nimy trošku horší výkony, takže jsem přešel na starší verzi. (2D 550/700, 3D 574/700) Pro overlocking požívám Ati tray tools.
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

u me ty 5.3 a vyssi dryvery vykon zvyssi v 3d marku 03 asi tak o 100 bodu a 3d mark zadne chyby neukaze. Skousel jsem to i na te same grafice akorat s 256 MB a vysledek uplne stejny, kupovana nedavno (prijde na to jak je stara celkove). No nic asi zustanu maximalne u 5.2 ovladacu.
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Nenalézám žádný benefit na nových ovladačích. Takže to samé.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“