AMD 3000 + A-data ddr500

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Baki
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

AMD 3000 + A-data ddr500

Příspěvek od Baki »

Slysel jsem,ze tahle kombinace neni moc dobra na oc (i bez nej to dela problemy). mohli by jste mi tento nazor potvrdit nebo vyvratit??? A kdyz tak,tak jake ramky k tomuto CPU? Dekuji

//Edit by Paja: presunuto ze sekce AMD...
Dvě věci na této zemi jsou všudypřítomné: vodík a lidská blbost.
Majk44
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majk44 »

ja jsme o tom nic neslysel.. mozna bych vzal spis ale kingmaxy... k a64 jsou dobry
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala
Firefly
Začátečník
Začátečník

Re: AMD 3000 + A-data ddr500

Příspěvek od Firefly »

Baki píše:Slysel jsem,ze tahle kombinace neni ¨moc dobra na oc (i bez nej to dela problemy). mohli by jste mi tento nazor potvrdit nebo vyvratit??? A kdyz tak,tak jake ramky k tomuto CPU? Dekuji
Koukám, že rozšiřuješ svoje aktivity. Na OverClocking Guru už Ti začalo být těsno, tak chystáš svoje špeky i tady. Jen tak na okraj. Jakýpak AMD 3000+ myslíš ? AMD Athlon XP , AMD Sempron nebo AMD 64. Všechny jsou 3000+. A to ještě AMD 64 může být ve třech variantách. 130nm technologie s kanalovým paměťovým řadičem pro socket 754 a nebo 2 varianty pro socket 939 vyrobené 90nm technologií ( jádro Winchester nebo novější Venice). To je zase guláš viď ?
Hic PCLinuxOS bohemicum, his salta
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

nevim co by tam melo delat problemy, jinak jeste zalezi na zvolene desce. POkus se to upresnit jinak to zavru a hodim na SD
....ze by to byl MELOUN
Baki
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baki »

2lanparty: hele ty pls pomlc jete jsi mi neodpovedel na otazku v ocguru

jinak mam AMD 64 3000+ s jadrem winchester na socket 939 (1,8 GHz)
zakladku Gigabyte K8NF-9 (s BIOSEM F4)

//JD - promazano OT, nereste tady nejake spory z jinych for, to tu nikoho nezajima :evil:
Dvě věci na této zemi jsou všudypřítomné: vodík a lidská blbost.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

řekl bych, že ta paměť ti tam pojede v pohodě, digitaldoom může potvrdit, zkoušel ve svým PC s AMD 64 3000+ taky tuhle paměť a dostal se na frekvenci přes 2700 MHz, ale samozřejmě každý procesor je unikát
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Firefly
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Firefly »

Baki píše:2lanparty: hele ty pls pomlc jete jsi mi neodpovedel na otazku v ocguru

jinak mam AMD 64 3000+ s jadrem winchester na socket 939 (1,8 GHz)
zakladku Gigabyte K8NF-9 (s BIOSEM F4)

//JD - promazano OT, nereste tady nejake spory z jinych for, to tu nikoho nezajima :evil:
Tady máš odpověď na svou otázku, cituji: ".....Tvoje vysvetleni chapu uz z prvniho vysvetleni) ale neni tech 800 nahodou HT a tech 200 HTT?" Co je Hypertransport technology(HTT) jsem Ti vysvětlil. Takže ještě jednou přesná citace přímo z webu AMD, abys to lépe pochopil. Nechal jsem to v originále, abych nebyl podezříván z nepřesného překladu:"HyperTransport technology is a high-speed, low latency, point-to-point link designed to increase the communication speed between integrated circuits in computers, servers, embedded systems, and networking and telecommunications equipment up to 48 times faster than some existing technologies." Hyper Threading (HT) by Ti asi lépe vysvětlil nějaký majitel Pentia vybaveného touto technologií, ale v podstatě jde o schopnost procesoru vykonávat za určitých okolností dva procesy paralelně.
Hic PCLinuxOS bohemicum, his salta
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“