Problem s kopirovanim dat z DVD na pevny disk, nizka rychlos
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Nick
- Začátečník

-
Problem s kopirovanim dat z DVD na pevny disk, nizka rychlos
Mam takovy problem. Mam Windows 2000 SP4 a mam nä primarnim IDE kabelu napojen disk + cd-rom a na sekundarnim samostatnou DVD od LG 4163, pri kopirovani DVD na disk se mi vsak kopiruje DVD rychlosti 900kB/s nekdy kratce vyskoci rychlost na 6MB/s ale rychle spadne. Ve spravci zarizeni se u mechanik nastavit DMA neda ale u radice na desce ano a u jednotlivych zarizeni je nastaven rezim prenosu DMA (je-li k dispozici) a typ zarizeni "automaticke rozpoznavani" a je videt aktualni rezim prenosu Ultra DMA. V neru kdyz dam Otestovat mechaniku tak rychlost cteni postupne vzrusta az na maximum, takze jsem z toho zmateny.
Nevite co s tim? DVD jsou palena
Nevite co s tim? DVD jsou palena
Naposledy upravil(a) Nick dne ned 29. kvě 2005, 08:39, celkem upraveno 1 x.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Nick
- Začátečník

-
- Oldboy
- Začátečník

1, Jaký program ti udává rychlost čtení během kopírování? Muže to být chybný údaj...
2, Pro ověření bodu 1: Jak dlouho tedy kopíruješ plné DVD pokud se kalkulačka a já nepleteme tak při 900kb/s by to mělo být nekonečných 152/76 minut (DL/jednovrstvé) plus mínus autobus... Mému komplu to trvá zhruba 15/7 minut - samozřejmě podle disku...
2, Pro ověření bodu 1: Jak dlouho tedy kopíruješ plné DVD pokud se kalkulačka a já nepleteme tak při 900kb/s by to mělo být nekonečných 152/76 minut (DL/jednovrstvé) plus mínus autobus... Mému komplu to trvá zhruba 15/7 minut - samozřejmě podle disku...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
- Nick
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Nick
- Začátečník

-
To jsem udelal ale nepomohlo to. Nevim presne jaky je rozdil mezi UDMA (co mam v Win 2000 SP4) a UDMA 2 (v testovacich Win XP SP1). Mechanika zkousena v XP a jede v pohode, jen v tech Win 2000.
PS je to deska s chipsetem KT266A takze hodne stara ale stahl jsem to nejnovejsi co tam pro ni bylo ale nic.
PS je to deska s chipsetem KT266A takze hodne stara ale stahl jsem to nejnovejsi co tam pro ni bylo ale nic.