Klávesnice - více znaků najednou

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
alpet
Nováček
Nováček

Klávesnice - více znaků najednou

Příspěvek od alpet »

Zdravím a prosííííííííííím o pomoc. Mám bezdrátovou klávesnici Labtec - vše běhá dobře až na klávesy v numerické části - pokud zmáčknu 1 - napíše se 12 / pokud zmáčknu 2 - napíše se 21 atd. Blbne to u 1,2,4,5,7,8 - ostatní je OK. Je chyba v klávesnici nebo u mne? Dííííík
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

no tak vyzkoušej jinou klávesku ne? :roll: Nemáš to nějak naprogramovaný?
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
alpet
Nováček
Nováček

Příspěvek od alpet »

No jinou klávesnici jsem vyzkoušel - tedy s kabelem - ta běží v pohodě. Spíš mi jde o to, jestli se něco podobného již někomu přihodilo a přišel na to, v čem je problém
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Zkus ji v jiným PC, jestli to bude dělat zase, tak reklamace.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
mamomi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Znovu s káblom

Příspěvek od mamomi »

tak neviete niekto mám s týmto ten istý problém len mne píše e + wvyzerá to nasledovne : ewewewewew
rozobral som zložil 10 minút išlo všetko OK a zase. neviem nemôžem nájsť v tom niaky problém. vyčistená všetko OK. je to labtec len s káblom.
:)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“