problem s TV out (ATI do bedny)
- bikeruh
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
problem s TV out (ATI do bedny)
mam takovy problem, mam ATI 9550 a chci se divat na filmy atd v tel. mam to propojene pres redukci S-video na cinč a dale cinč kabl, obraz barevne jde, ale okno v kterem prehravam film je cerne (jinak vidm celou plochu barevne aj s ikonama a tapetou) ale na monitoru to vidim vse, kdyz prepnu obrazovky klavesovou zkratkou tak se to do 5 sekund vse vrati ale video uz v tv vidim. Muzete mi nekdo poradit??
CPU:Athlon64 3000+ Venice::Grafika:ATI SAPHIRE x1600pro 512mb::Ram:1024 DRR 400::Zakladka:MSI k8n neo4::Disk:160 SATA Segate::Repro:Creative 5+1 5800::Zvukovka:SB udigi 2 Platinum Ext::Palirna:LG 4163B::Print:Canon Pixma 4200::
- DivX
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- tohle se už zde řešilo
btw skus TV nastavit jako výchozí zobrazovací zařízení, nebo použít nějákej profil kino, klonovací režim nebo tak něco...
btw skus TV nastavit jako výchozí zobrazovací zařízení, nebo použít nějákej profil kino, klonovací režim nebo tak něco...
Naposledy upravil(a) DivX dne stř 1. čer 2005, 15:23, celkem upraveno 1 x.
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
- cabman
- Středně pokročilý
Jediné rozumné a 100% řešení je jeden výchozí zobrazovač. Tzn. buď tv nebo monitor. Při ostatních režimech (klonování, roztáhnutí obrazu, ...) se stává že to kraví.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- DivX
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- bikeruh
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jasne ale zase to budu muset pokazde prenastavit ze??? a zkousel jsem to pomoci klavesove zkratky (prepnout obrazvky) a to vzdy fumguje tak 5 minut a potom to hodi zpet, zustane tam vzdy nejaka hlaska na kterou musim kliknout ano, ale kdyz je monitor vypli a bedna 12 metru daleko
CPU:Athlon64 3000+ Venice::Grafika:ATI SAPHIRE x1600pro 512mb::Ram:1024 DRR 400::Zakladka:MSI k8n neo4::Disk:160 SATA Segate::Repro:Creative 5+1 5800::Zvukovka:SB udigi 2 Platinum Ext::Palirna:LG 4163B::Print:Canon Pixma 4200::
- MaTTo S
- Začátečník
-
- cabman
- Středně pokročilý
Já jsem si udělal dva nová profily s dvouma klávesovejma zkratkama alt+F11 je tv a alt+F12 je monitor. Jede to spolehlivě, ale bohužel tu hlášku také potvrdit musím - koupil jsem si bezdrátovou myš. Tušim že okénko ztratí focus a jednoduché klepnutí nepomůže.bikeruh píše:... zkousel jsem to pomoci klavesove zkratky (prepnout obrazvky) a to vzdy fumguje tak 5 minut a potom to hodi zpet
Další problém je s rozlišením - tv mi odmítá jet víc než 1024*768 a obraz se na ni nevejde a já musím snížit rozlišení .
Jedna rada nazávěr je neinstalovat poslední ovladače - mám otestnutý že nejlíp to jede ve starších omegách.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- DivX
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý
Zobrazujou IMHO jeste min.DivX píše:pokud se nepletu tak většina televizí běží na 800x600...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian