PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Kopi.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Právě naopak, ono se něco děje. Router je v podstatě hotov. Myš už jsem taky dodělal. V podstatě mi zbývá jen doladit detaily. Dneska jsem dokončil elektroinstalaci, takže všechny diody, vypínaše a kabely jsou na místě a vše funguje.
Ale problém je, že bráchoj včera spadl foťák na zem a nefunguje, tudíž nemám fotky a nevím, kdy nějaký budu mít. Tak snad to půjde nějak rychle, nebo mi někdo z kámošů půjčí.
//Tak jsem tady našel jednu fotku, je to foceno digitální kamerou, takže hrozná kvalita, ale jen pro představu.
Ale problém je, že bráchoj včera spadl foťák na zem a nefunguje, tudíž nemám fotky a nevím, kdy nějaký budu mít. Tak snad to půjde nějak rychle, nebo mi někdo z kámošů půjčí.
//Tak jsem tady našel jednu fotku, je to foceno digitální kamerou, takže hrozná kvalita, ale jen pro představu.
- Kopi.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Slint slint škoda že nejde vidět předek, i ta kulisa se povedla
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Takže si využil páčidlo?Stoobi píše:Ten foťák mě fakt dostal. Týden jsem to nefotil, říkal jsem si, že to nafotím v neděli a uploadnu, ale včera ta nehoda. Mám hroznej týden.
Více na mých www
- GoodMan
- Začátečník
Za tu dlouhou dobu, co jsem se sem nepodíval a tak trochu na modding zanevřel, se tenhle MOD hodně posunul kupředu a změnil k nepoznání. Předek vypadá opravdu oproti rannému stádiu o moc lépe, ale je trošku škoda toho rozdělení na dva kusy, které už jsem zde trochu kritizoval. Display je skvěle umístěn, stejně jako obě talačítka nebo disketovka, která je umístěná přímo bravůrně. Na horní straně casu je na můj vkus trochu moc stěsněných věcí, možná by stačily jen ty "madélka" a krabička ze které vedou ty pomyslné dráty, ovšem i tak to vypadá dobře. Možná by vypadalo lépe, kdyby se tak hrubá "síťka", na které ty věci jsou, uchytila zevnitř plechu. Moc se mi líbí pravá bočnice, ta síťka s nápisem vypadá opravdu nádherně, ale i plexi se ti moc povedlo. Rozbité plexi i s páčidlem na pravé bočnici vypadá dobře, ale dojem trochu kazí ta část pod ním. Ke klávesnici a myši se ani moc vyjadřovat nebudu, nemá to cenu, není jim co vytknout .
Celkový dojem je výborný, hodnocení tak 90 - 95% ...
Moddingu ZDAR
Celkový dojem je výborný, hodnocení tak 90 - 95% ...
Moddingu ZDAR
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já s hodnocením ještě počkám až budou lepší obrázky ale předpokládám 9/10 (10/10 má jen casemoddingovej bůh)
Více na mých www
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2GoodMan: Vítej zpět. A děkuji za vyčerpávající hodnocení. Během týdne, jestli teda budu mít alespoň trochu času (ve škole teď hrůza) dodělám všechny ty detaily. Především zbývá kryt CDrom. A pak bych s tím zajel ke kámošovi s lepším (a teď hlavně funkčním) foťákem a budou pořádný fotky (a asi hodně ).
2XPM: A kdo je u tebe Casemoddingovej bůh?
- cardman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No...XPM už ne jednou dostal za svůj mod na SP.com 10/10Stoobi píše:2GoodMan: Vítej zpět. A děkuji za vyčerpávající hodnocení. Během týdne, jestli teda budu mít alespoň trochu času (ve škole teď hrůza) dodělám všechny ty detaily. Především zbývá kryt CDrom. A pak bych s tím zajel ke kámošovi s lepším (a teď hlavně funkčním) foťákem a budou pořádný fotky (a asi hodně ).
"Život je pohlavní nemoc přenášená ptáky, která vždy končí smrtí."
PEACE & LOVE FOR EVERYONE !!!
PEACE & LOVE FOR EVERYONE !!!
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- master88
- Začátečník
me to pripomina kompy ze stareho dobreho sovetskeho svazu
Naposledy upravil(a) master88 dne ned 29. kvě 2005, 22:29, celkem upraveno 1 x.
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to neeeníí právdáááá . Ten obrázek rulezzzStoobi píše:Jo táák, takže XPM je takhle skromnej
Více na mých www
- GoodMan
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- sidbin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
zlate ceske rucicky (co to bylo za fotak)Stoobi píše:No ta fotka je fakt příšerná. Ale mám snad dobrou zprávu. Jelikož mi nechtěli uznat opravu foťáku jako záruční, tak jsem se nasr**l a ten foťák rozdělal. A ejhle, podařilo se mi ho rozjet, takže snad budou co nejdříve fotky...
taky me to pripomina zari jaderneho vybuchu--kdyby to bylo jeste kvalitnejsi (ten obrazek) tak by to bylo mazec pozadi OS na ten router
Naposledy upravil(a) sidbin dne pon 30. kvě 2005, 17:11, celkem upraveno 1 x.
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam"
vysemnesmite.cz
vysemnesmite.cz
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- -(eM)- neO*CL
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to si snad rika o fotomod, ne?Stoobi píše:Foťák mám Nikon Coolpix2000. Ni zázračnýho, ale mě stačí. No a musel jsem přepájet tlačítko, který ovládá režimy a trochu zamatlat vodič a rozjelo se to. Takže jsem rád.
AMD Athlon64 3000+@(currently not overclocked) .:. MSI K8N NEO2 Platinum .:. 512MB Kingmax HardCore .:. ATI Radeon 9600XT 256MB .:. WD 40GB 5400rpm .:. ASUS CDRW .:. ASUS DVD-ROM .:. Z-COM XI-626.:. 3R System R202Li
- honny
- Středně pokročilý
Jo, hezky... Zabralo to hodne casu, co? Ale na Sleepyho to nema (ne flame pls)
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele: