SpeedFan a otáčky fanu po startu + jeden postřeh

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Matias
Začátečník
Začátečník

SpeedFan a otáčky fanu po startu + jeden postřeh

Příspěvek od Matias »

Cauves lidi,
Procital sem tady nekolik dredů použil hledat a nenašel jak nastavit speedfan aby postartu se otacky snizily samy automaticky tak abych nemusel po kazdym startu
ve speedfanu je mnenit ručně.? jestli to vůbec jde.to by byla otázka, A ted co jsem zjistil, koukal jsem že spoustě lidem nejde nebo nefunguje regulace otáček ve speedfanu že když je sníží dolu tak se ventilátor vypne nebo vůbec nereaguje, mně to dělalo to samý řek l bych že deskou to nebude (ale je to možný) protože jsem svuj gembird (fan) vymněnil za primecooler a můžu krásně mnenit otáčky od 0 po 5 procentech až do 100. Takže si myslim že je to spíš tipem vetráku nez deskou, to je všechno čauves. :)
Naposledy upravil(a) Matias dne ned 29. kvě 2005, 19:44, celkem upraveno 1 x.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

UP, jeste jednou :( nevite nekdo jak nastavit speedfan aby mne po startu rovnou nastavil na 80% ?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

teplotu nastavíš na hodnotu, kdy se mají zvýšit otáčky z nezší rychlosti a druhou na kritickou a otáčky nastavíš na minimální kdy ještě fan běží a maximální hlukově přijatelnou.
když pak zatopíš, tak při překročení teploty 1 zvedne otáčky na rychlost 2 a po překročení teploty 2 roztočí na 100%
funguje i po startu...tak jak má 8-)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

fakčí díky :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“