Premyslel jsem o 120 primecooler z tntrade, je to dobra volba, asi bych vzal ty levnejsi. Pls, poradite? Nebo se mi vyplati koupit 2*120 Sunona? Nejlevnejsi jsem videl za 345 s dani
diky moc
Moderátor: morke

ty primecoolery jsou dobre (nevim ale jak jsou na tom z zivotnosti), Sunonum se ale zdalky vyhni, jsou to strasne smejdy.HC píše:Pls, mel bych dotaz, kde sezenu nejlevneni 120mm vetrak (2 kusy), v Praze a Brne, ... jde mi o co nejlepsi pomer cena/vykon/hluk, ... budu s tim chladit pasiv na vodnikovi. Vyplati se mi zainvestovat do lepsich lozisek?
Premyslel jsem o 120 primecooler z tntrade, je to dobra volba, asi bych vzal ty levnejsi. Pls, poradite? Nebo se mi vyplati koupit 2*120 Sunona? Nejlevnejsi jsem videl za 345 s dani(
diky moc

92mm Sunony s kul.ložiskem dle mých zkušeností startují i na 3V, to pravda nefoukají, ale točí se. Na 4,5V už i foukají. Asi to bude kus od kusu, jak se zrovna povedou.Jafido píše:Co jsem mel sunony, mely nevyvazena loziska, za chvili se vymlatili a uz od zacatku strasne hucely. Na 5V se toztacely macimalne 80, 92 potrebovali minimalne 6,5V a do 120 jsem musel poustet 7V

ja pouzival vsechny Sunony s kluznemy loziskem.JirkaH píše:92mm Sunony s kul.ložiskem dle mých zkušeností startují i na 3V, to pravda nefoukají, ale točí se. Na 4,5V už i foukají. Asi to bude kus od kusu, jak se zrovna povedou.Jafido píše:Co jsem mel sunony, mely nevyvazena loziska, za chvili se vymlatili a uz od zacatku strasne hucely. Na 5V se toztacely macimalne 80, 92 potrebovali minimalne 6,5V a do 120 jsem musel poustet 7V

Lidi, přemýšlejte trochu, než sem něco vložíte... Umíte si představit, co by asi dělal 120mm větrák při 15.000 rpm ?!?€agle píše:www.suntech.cz - Maj tam FAN 120x120 NEXUS RealSilent (17.6dB / 15.000 ot.
/min) za 221 s DPH.

Co tam pisou, to tam pisou, ja to jenom kopiroval. Ale je pravda, ze se 120kou na 15000 otacek by nam asi case litala po pokojiTomV píše:Lidi, přemýšlejte trochu, než sem něco vložíte... Umíte si představit, co by asi dělal 120mm větrák při 15.000 rpm ?!?€agle píše:www.suntech.cz - Maj tam FAN 120x120 NEXUS RealSilent (17.6dB / 15.000 ot.
/min) za 221 s DPH.To by asi nebylo 17.6 dBA...