Zakazane meneni tapety

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zakazane meneni tapety

Příspěvek od Teal'c »

mel jsem vira a zakazal mi meneni tapety i spusteni spravce uloh... ten problem se s pravcem uloh jsem vyresil ale s tim menenim tapety ne... nemohl nekde zmenit nastaveni??
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

podla informacii ktore mam tak ten virus do*rbe profil uzivatela, a da sa to vyriesit tak ze zmazes daneho uzivatela a vytvoris si noveho ;) (win200,xp,2k3) v win 9x a me to uz je trosku zlozitejsie kedze tam uz uzivatelske profili niesu :'( takze tam som nato zatial nedosiel a asi ani nedojdem, mal som cely tyzden take pc s win me kde tento virus bol ale podarilo sa mi ho odstranit ale tento problem s plochou nie :'(
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

JanoF píše:podla informacii ktore mam tak ten virus do*rbe profil uzivatela, a da sa to vyriesit tak ze zmazes daneho uzivatela a vytvoris si noveho ;) (win200,xp,2k3) v win 9x a me to uz je trosku zlozitejsie kedze tam uz uzivatelske profili niesu :'( takze tam som nato zatial nedosiel a asi ani nedojdem, mal som cely tyzden take pc s win me kde tento virus bol ale podarilo sa mi ho odstranit ale tento problem s plochou nie :'(
to mas pravdu...zkousel jsem vytvorit novy ucet a bylo to OK ale jak tam dostanu zastupce??? to staci jenom presunout slozku v Documents and Settings plocha ze stareho uzivatele do noveho??
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

dekuju... uz to slape
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“