Problem s HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
krto16
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem s HDD

Příspěvek od krto16 »

Cafte :-)
bol som u kamosky s diskom, a ked som prisiel domov, zapojil disk, tak mi zrazu nefunguje jedna particia, kde mam najviac suborov :-( Pise mi, ze neexistuje a ked dam jeho vlastnosti, nejde ho defragmatovat, ani kontrolovat, lebo je to RAW DISK. Je tu aj taka moznost, aby som nemusel formatovat a ostali mi vsetky data na disku? ;-)
Dakujem za radu.

btw, mam windows prfesional xp - integrated sp2, eng.
Mam same problemy :-)
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

No disky nie su moja specialita, ale tusim si to dal do zlej sekcie(je tu sekcia aj ze disky a softy k nim, no) , ale keby sa to stalo mne tak by som zacal programom testdisk
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=20

za pokus nic nedas, no...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

přesunuto z OS MS
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s HDD

Příspěvek od eXp10it »

krto16 píše:Cafte :-)
bol som u kamosky s diskom, a ked som prisiel domov, zapojil disk, tak mi zrazu nefunguje jedna particia, kde mam najviac suborov :-( Pise mi, ze neexistuje a ked dam jeho vlastnosti, nejde ho defragmatovat, ani kontrolovat, lebo je to RAW DISK. Je tu aj taka moznost, aby som nemusel formatovat a ostali mi vsetky data na disku? ;-)
Dakujem za radu.

btw, mam windows prfesional xp - integrated sp2, eng.
tady je každá rada drahá...já osobně bych zkusil norton utilities resp. norton disc doctor...ten by měl problém vyřešit :D matně si vzpomínám, že jsem už někde viděl diskusi s úplně stejným problémem a dokonce se i našlo řešení...zkusím to dohledat, ale taky jsem to mohl vidět někde před třemi lety na messu...
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
byp[NiNR]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od byp[NiNR] »

jednoducha pomoc... zkus si nekde sehnat Easy recovey od Ontracku a projed to raw recover. Myslim ze by to mělo obnovit vetsinu souboru. Jedina nevyhoda - musis mit nějaky jiny disk (i logicky) kam si ty data obnovis, ale jinak NP :wink:
No jinak sis asi smazal fat tabulku, pripadne NTFS 0 node. Kamoska mela urcite W98/ME co?
-=:: bYp.[NiNR] ::=-
nějaká i5ka + SSDčko:)
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

GetDataBack nejnovejsi verze tusim 2.2 ale mozna kecam uplne stejne problem sem mel a presne timhle jsem to spravil
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“