nejde nainstalovat WinXp pro SP2
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nejde nainstalovat WinXp pro SP2
ma novej HDD..120GB Seagate IDE..a ve starejch windows na jinym hdd normalne funguje muzu s nim normalne pracovat..ale dkyz an nej chci nainstalovat wokna tak ho to sformatuje..nakopiruje soubory..pak e restartuje ama z nej nabootovat ale tam napise "nejde nacist operacni system" CD je urcite v poradku zkousel jsem nekolik ruznejch i je naisnatlovat na virtualni PC prez VMWare jestli to neni spatnym CD ale to jde uplne v poradku..
- Lemra
- Čestný člen

Máš dobře nastaveno pořadí bootování v BIOSu? V rootu spouštěcího oddílu musíš mít následující soubory:
Soubor boot.ini musí správně odkazovat na oddíl, ve kterým se nachází zavaděč.
V systémovým adresáři /system32 potom musíš mít jádro vrstvy HAL a podergistry /system a /drivers:
Kód: Vybrat vše
ntldr
ntdetect.com
boot.iniV systémovým adresáři /system32 potom musíš mít jádro vrstvy HAL a podergistry /system a /drivers:
Kód: Vybrat vše
ntoskrnl.exe
hal.dll
/config/system
/drivers
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
bootovanidavam rucne aby to slo nejdriv z toho new hdd jinak ten zbytek by s emel udelat sam pri nakopirovani tech souboru ne?..aspon se to vzdycky dealo samo..a oddil tam zadnej neni...sem rpave myslel ze to je tim tak sem je zase zrusil anechal to jen jako jeden celej hdd..
jinak vsechno co jsi psal tam mam v poradku..a v tom VMWare to slo i nainstalovat v pohode..i ty upraveny..a ty orig jsem instaloval v sobotu a ted na nich jsem..
a este v tom boot.ini mam tohle
[boot loader]
timeout=1
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
coz je naky divny protoze na tom systemu co jsem ted (jinej hdd) je v tom boot.ini uplne to samy jen u timeout je 30
jinak vsechno co jsi psal tam mam v poradku..a v tom VMWare to slo i nainstalovat v pohode..i ty upraveny..a ty orig jsem instaloval v sobotu a ted na nich jsem..
a este v tom boot.ini mam tohle
[boot loader]
timeout=1
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
coz je naky divny protoze na tom systemu co jsem ted (jinej hdd) je v tom boot.ini uplne to samy jen u timeout je 30
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
SERIAL
newim ci vies ale musis mat na Anglicke Xp aj Anglicky SP a na Ceske XP cesky servis pack...aa este sa mi stalo ze ked som dal nejaky stary serial ked som instaloval windows..aa ked som instaloval SP tak ho SP neprial..
proste musis mat nato serial nejaky novsi mozno to je tym..
proste musis mat nato serial nejaky novsi mozno to je tym..
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: