uz sem z toho jelito
dik
edit// je to Leadtek GeForce FX 5700 128mb/128bit TDH (A360 TDH)
edit2// nic jinak nemam taktovane (ale chtel bych aspon tu kartu
Moderátoři: Walker1134, Wilik

I like IT

to sem samozrejme delalmasakr_cz píše:A nebo taktuj primo v ovladacich, tam je zalozka, kde si vyberes rezim (2D, 3D)

zkusim to ale je blby ze jakmile uz se ten vykon jednou takhle snizi tak i kdyz vratim default takty tak stejne pomuze jen reinstall driverujenxik píše:Zkousel jsi testovat se spustenym Hardware monitoring v Riva tuneru? Je mozny ze grafiga prehazuje z 3D rezimu do 2D, kde jsou nastaveny vyrobcem nizsi takty...
Toto jde omezit v Riva tuneru v zalozce Power user..

praveze leadtek, ale v ruznych testech tyhle a360 v poho taktovali - jen par lidi tadzy na pct jeste se mnou meli podobny problemymasakr_cz píše:Zajimavy, co ja sem taktoval GF5700 tak to bylo v pohode, ale byly to karty MSI. Byly vsechny ty karty Leadtek, a nebo i naky jiny znacky?

I like IT

Zdar, cim simte tu kartu chladis? Ja jedu tech 470/610 pres coolbits a pameti sou tak horke, ze na nich pomalu neudrzim prst. Asi budu muset koupit nejake massive passive.Lees píše:mě jede max stabilně 520/674
ovladače 56.72
pomoci rivatuneru jsem aktivoval v ovladačích záložku taktovací kmitočet a už jsem moh "taktit"! (manuálně zvýšit taktovací kmitočet)
...co WinFox používáš?Mě dělal problémy,tak jsem ho dal do háje!A mám pokoj!

Mám verzi karty DTH a těch 520 zvládá referenční chladič.Jinak člověk musí mít štěstí na kus.Ono dneska rozdíl mezi 470/610 a 520/670 je takřka nulový.Ale v té době to byla good karta cena/výkonZdar, cim simte tu kartu chladis? Ja jedu tech 470/610 pres coolbits a pameti sou tak horke, ze na nich pomalu neudrzim prst. Asi budu muset koupit nejake massive passive.
Jinak Winfox fakt na ho*no

mam to s referencim chladicem a teploty pri zatezi tak 43Lees píše:Mám verzi karty DTH a těch 520 zvládá referenční chladič.Jinak člověk musí mít štěstí na kus.Ono dneska rozdíl mezi 470/610 a 520/670 je takřka nulový.Ale v té době to byla good karta cena/výkonZdar, cim simte tu kartu chladis? Ja jedu tech 470/610 pres coolbits a pameti sou tak horke, ze na nich pomalu neudrzim prst. Asi budu muset koupit nejake massive passive.
Jinak Winfox fakt na ho*no

Filip píše:ja ted jedu na 550/693 - pameti dou dokonce daleko pres 700 a jadro skoro 600 ale toho uz se bojim

o tretinu to nespadne - spis se to o malo zvysi (ale ted v letnich vedrech fakt nechci moc riskovat)Voloď píše:Filip píše:ja ted jedu na 550/693 - pameti dou dokonce daleko pres 700 a jadro skoro 600 ale toho uz se bojim
a ked by si dal tie pamate cez tych 700 neznizi sa ti vykon??? vyskusaj to , lebo mne akonahle dam nad 700 vykon mi spadne asi na 1/3 ..... ide bez artefaktov , tie poamate nie su horuce ,takze neviem v com to moze byt ....