Hledal jsem, ale vypadá to, že tahle hra tady nemá svůj příspěvek. Tak to se musí rychle napravit
Mě se tady mooooc mooooc líbíla. Hrál ji ještě někdo jiný. Skvělá strategie, která je tak trochu jiná než ostatní. Které zvířátko jste měli nejradši. Já tedy kravičku. Asi nainstaluju a dám to znova. Nejlepší bylo asi ovládání, lepší jsem u strategie zatím neviděl, i když můžou být i jiné názory.
Taky se už chystáte na dvojku. Ani přesně nevím jestli už vyšla, ale rozhodně mám v plánu si ji pořídit.
Doufám, že tenhle příspěvek neupadno okamžitě v zapomění, ale i kdyby tak ať tu je aspoň jeden hlas o téhle hře.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333 Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Tak tuhle hru jsem hrál ješě na Cel533MHz a TNT2 (cca 5let z5)
(Byla)je to opravdu na tu dobu supr hra. Projel jsem ji snad 3X v tom pátém světě jsem měl tak "milion" obyvatel no bylo to supr..
Moje nej. zvíře byla asi opice, ale musel jsem to s ní hrát na dvakrát protože poprvé byla nějaká rozežraná a tlustá ale rychle se učí..
Bomba píše:..v tom pátém světě jsem měl tak "milion" obyvatel no bylo to supr..
jo, jo není nad to když tě davy zbožnují, opravdový božský pocit opravdové nadvlády nad světem, moje hlvní převědčovací technika byla klasická hra, zlej-hodnej polda. Ono pár dobře mířených šutrů a vypaléné skladiště obilý udělají svoje. Pak jsem nastoupil jako hodněj týpek a obdaroval je jídlem a to se to konvertovalo na novou víru
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333 Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2