Black and White

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lister
Začátečník
Začátečník

Black and White

Příspěvek od Lister »

Hledal jsem, ale vypadá to, že tahle hra tady nemá svůj příspěvek. Tak to se musí rychle napravit :)

Mě se tady mooooc mooooc líbíla. Hrál ji ještě někdo jiný. Skvělá strategie, která je tak trochu jiná než ostatní. Které zvířátko jste měli nejradši. Já tedy kravičku. Asi nainstaluju a dám to znova. Nejlepší bylo asi ovládání, lepší jsem u strategie zatím neviděl, i když můžou být i jiné názory.

Taky se už chystáte na dvojku. Ani přesně nevím jestli už vyšla, ale rozhodně mám v plánu si ji pořídit.

Doufám, že tenhle příspěvek neupadno okamžitě v zapomění, ale i kdyby tak ať tu je aspoň jeden hlas o téhle hře.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Tak tuhle hru jsem hrál ješě na Cel533MHz a TNT2 (cca 5let z5)
(Byla)je to opravdu na tu dobu supr hra. Projel jsem ji snad 3X v tom pátém světě jsem měl tak "milion" obyvatel :-D no bylo to supr..
Moje nej. zvíře byla asi opice, ale musel jsem to s ní hrát na dvakrát protože poprvé byla nějaká rozežraná a tlustá :lol: ale rychle se učí..

No jsou to krásné vzpomínky :oops:
Jsem zvědav na dvojku :roll:
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Bomba píše:..v tom pátém světě jsem měl tak "milion" obyvatel :-D no bylo to supr..
jo, jo není nad to když tě davy zbožnují, opravdový božský pocit opravdové nadvlády nad světem, moje hlvní převědčovací technika byla klasická hra, zlej-hodnej polda. Ono pár dobře mířených šutrů a vypaléné skladiště obilý udělají svoje. Pak jsem nastoupil jako hodněj týpek a obdaroval je jídlem a to se to konvertovalo na novou víru :-D
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Já hrál za tygra. Byl hodnej, růžovej a voněl. Ale byl úplně blbej. Vždycky se mi vysral na náměstí, nebo mi požíral panduláky :( Ale byl rozkošnej :roll:
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

ja hral taky za tygra...ale vychoval sem si ho takze me nikoho nezral a jeste lidem pomahal:))
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“