zamrzávaní a restart pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- feErda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zamrzávaní a restart pc
nazdar všem:)
tak mám problém s compem a to ten, že i po formatu disku se zamrzava nebo i sám restartuje (vetsinou kdyz je CPU zatižen nejspíš-když něco dlouho instaluju nebo testuju disk antivirem atak.) když jsem normalne na netu tak v poho...sem tak pred mesicem myslel, že to děla grafika, protože mi to dělalo prvně jen u her (Call of Duty) pak sem zjistil, že mi odesel vetracek, tak sem ho vymenil a nic se nezmenilo, tak prave nevim cim to je:( zatím jsem zkousel jen ten tes pameti a tam chyby nemám...nevíte jesli by to mohlo byt tou grafárnou?
sestava:
ATI Radeon 9000Pro 64MB
1,3 GHz AMD Duron
1x256MB Ram
deska nejaka VIA:) ja se nejak moc v tech compech nevyznam tak jen tak...jo a teploty sou celkem v klidu kolem tech 50-60 stupnu a zkousel sem i defaultnout BIOS-porad nic...
tak mám problém s compem a to ten, že i po formatu disku se zamrzava nebo i sám restartuje (vetsinou kdyz je CPU zatižen nejspíš-když něco dlouho instaluju nebo testuju disk antivirem atak.) když jsem normalne na netu tak v poho...sem tak pred mesicem myslel, že to děla grafika, protože mi to dělalo prvně jen u her (Call of Duty) pak sem zjistil, že mi odesel vetracek, tak sem ho vymenil a nic se nezmenilo, tak prave nevim cim to je:( zatím jsem zkousel jen ten tes pameti a tam chyby nemám...nevíte jesli by to mohlo byt tou grafárnou?
sestava:
ATI Radeon 9000Pro 64MB
1,3 GHz AMD Duron
1x256MB Ram
deska nejaka VIA:) ja se nejak moc v tech compech nevyznam tak jen tak...jo a teploty sou celkem v klidu kolem tech 50-60 stupnu a zkousel sem i defaultnout BIOS-porad nic...
kdo neumí, ten čumí-takže já čumím 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- feErda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- feErda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ta teplota není na Durexe nijak velikáKroks píše:Ferdo možná máš prasečí ruce... možná to je timhi hi
no teplota na procu 60 je poměrně dost skus to srauit na max 55 v zátěži jak kuci píšou skus to s jinym zdrojem .... jinak to vyhod z okna a kup novej to pomůže 100 %
Být tebou tak nikoho neurážím, pokud nechceš poradit tak raději nepiš! Uděláš líp pro sebe i ostatní!
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kroks
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
hgfdhgfd
sry ferdu znám takže sem ho chtěl jen poškárlit....
AMD Athlon XP 2600+@3200+ 1,75V 191*11,5 FBS a AGP frekvence oddělená..., ATI Radeon 9800 pro Atlantis 410/750 AGP 4x (8x mi nějak blbne) základla od AUSU A7V880 nejnovější bios, kingstorm 512 DDR RAM na 400 MHz, 40 GB HDD od seagate, a 300 W zdroj (kterej snad brzo vyměnim), Tunning case 
- LuckeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: