Ultima Online - problém s lagováním hry
Moderátor: Baneshee
- patrix
- Začátečník

-
Ultima Online - problém s lagováním hry
Jestli máte nějaké rady ja překonat lagy napište mi je prosím. Mám odezvu 40ms od serveru a přitom ve hře kapánek laguju. Je to možná počítačem. Zkuste poradit 
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ultima Online
treba to nezvlada serverpatrix píše:Jestli máte nějaké rady ja překonat lagy napište mi je prosím. Mám odezvu 40ms od serveru a přitom ve hře kapánek laguju. Je to možná počítačem. Zkuste poradit
a nebo pocitac, co mas za pc?
- patrix
- Začátečník

-
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
moch bys taky napsat kde tu ultimu hrajes , jestli na DP tak to je normal tam lagy byli sou a zustanou proste je tam tech hracu moc a myslim ze to bude problem vetsiny free servru UO, jestli platis originu tak to bude necim jinym ale kompem taky ne na podobnym sem to hral skoro 3 roky 
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
- Skeeter
- Začátečník

Takze UO hraju uz nejakej ten rok takze ti poradim jedno....Zkontroluj jestli mas nahrany vsechny pozadovany soubory pro hrani na danym shardu.Hlavne static.mul,multi.mul a map0.mul hlavne jestli mas nejnovejsi verze,tohle se delo na kelevaru dost casto,kdyz vydali novy soubory a tys mel ty stary....
Dalsi moznost je ze si UO nerozumi s directX ale v tomhle pripade to ani tak nelaguje jako spis zasekava
a to uplne...je potreba napsat hned po nalogovani .resync a pak to slape v pohode....
Dalsi moznost je ze si UO nerozumi s directX ale v tomhle pripade to ani tak nelaguje jako spis zasekava
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb