Ultima Online - problém s lagováním hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
patrix
Začátečník
Začátečník

Ultima Online - problém s lagováním hry

Příspěvek od patrix »

Jestli máte nějaké rady ja překonat lagy napište mi je prosím. Mám odezvu 40ms od serveru a přitom ve hře kapánek laguju. Je to možná počítačem. Zkuste poradit :-)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Ultima Online

Příspěvek od LOVIT »

patrix píše:Jestli máte nějaké rady ja překonat lagy napište mi je prosím. Mám odezvu 40ms od serveru a přitom ve hře kapánek laguju. Je to možná počítačem. Zkuste poradit :-)
treba to nezvlada server ;)
a nebo pocitac, co mas za pc?
patrix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patrix »

666Mhz
Radeon 7000 64MB
256MB Ram
Win XP
Nakou levnou desku VIA
ADSL Modem USB Well Asu 8000 512/128
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

kaimaster píše:tendle thread uz existuje :razz:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ght=ultima
THX kaimaster. Nicméně jde o technický problém se hrou, takže to necháme jako zvláštní thread, s tím že upravím název :wink:
show must go on..
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

moch bys taky napsat kde tu ultimu hrajes , jestli na DP tak to je normal tam lagy byli sou a zustanou proste je tam tech hracu moc a myslim ze to bude problem vetsiny free servru UO, jestli platis originu tak to bude necim jinym ale kompem taky ne na podobnym sem to hral skoro 3 roky :)
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Takze UO hraju uz nejakej ten rok takze ti poradim jedno....Zkontroluj jestli mas nahrany vsechny pozadovany soubory pro hrani na danym shardu.Hlavne static.mul,multi.mul a map0.mul hlavne jestli mas nejnovejsi verze,tohle se delo na kelevaru dost casto,kdyz vydali novy soubory a tys mel ty stary....
Dalsi moznost je ze si UO nerozumi s directX ale v tomhle pripade to ani tak nelaguje jako spis zasekava :) a to uplne...je potreba napsat hned po nalogovani .resync a pak to slape v pohode....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
patrix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patrix »

Hraju ma kelevaru ktery ma tedka pomerne slusnej server a hracu jen 200 - a navic kdyz bezime vedle sebe ostatni me predbehnou. Soubory mam nejnovejsi a sem po reinstalaci systemu.
Zeby to bylo zas mou lajnou? :?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“