Podtaktovávat sem zatim nezkoušel. Atitool po hodině běhu žádnej artefakt neobjeví. Tak mě teď napadá jestli by to nemohlo kabelem od monitoru. Monitor by měl bejt ok.
Dík za odpovědi
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Mal si na nej originalny chladič?Marian píše:Ja to uz mrdam
Dnes mi zdochla dalsia sapphirka...ta 9550ka...viz podpis
Hral som CSko tak 15minut a proste sa vypol obraz...a karta je uz mrtva...vobec nenabehne obraz...aj v inom PC....a to uz je moja druha mrtva Sapphirka....NASRAT![]()
mrtva ATI dobra ATI

Myslis ze dovodom je silencer?? Mno neviem ale horuce to nebolo...ani karta ani chladic..len vlazne...a nehral som dlho, CSko hram niekolko hodin kazdy den...tak preco prave vcera po 20 minutach hrania?kolo píše:Mal si na nej originalny chladič?

No kukal som...a su to len sapphirky..a je tam presne 9550ka....tiez sa mu stalo to iste co mnePerfect_ píše:2Marian: na oc4u je o tom, že silencer odpaluje grafiky už thread, myslím, že to tam bylo aj vyřešený, ale už nevím čím to bylo, ale zkus to tam vyhledat...

Imho, když to nadzvedneš, hejbneš s kabelem, tudíž by to mohl být kabelThar píše:Všem dík za rady;)
nadzvedávání opravdu pomáhá. Už se s ní v duchu pomalu loučim, ale třeba ještě neco vydrží....
Nenapadá někoho porč proboha pomáhá nadzvednutí? nějak mi to nejde do hlavy... To by mohl bejt v tahu jen kontakt mezi deskou a kartou, ne?:)

Měl jsem na mojí grafice (Sapphire 9550) silencer asi dva měsíce a ok... Ale řešilo se to na 4u, a matně si vzpomínám, že to bylo kůli napájení.. Hledal si dobře?Marian píše:No kukal som...a su to len sapphirky..a je tam presne 9550ka....tiez sa mu stalo to iste co mnePerfect_ píše:2Marian: na oc4u je o tom, že silencer odpaluje grafiky už thread, myslím, že to tam bylo aj vyřešený, ale už nevím čím to bylo, ale zkus to tam vyhledat...
Sapphire uz nikdy nekupim![]()
hovorte si co chcete