Stronghold 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

Taky me to trochu zklamalo. Jednicka byla a je i ted super, ale 3D zpracovani ve dvojce me moc nenadchlo. Urcite se to bude spouste lidem libit, ale ja osobne jsem zklamany.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? sklamanie, obrovske, je to nehratelne v tom 3D, uplne blbo sa to hra
a tie fps :(
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no hral jsem jenom demo, ale me prave 3D nadchlo, je to super, kor kdyz se clovek prizumuje a sleduje ten chod kralovstvi
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Sosnul jsem demo, nainstaloval, spustil a ... najede mi to do menu a konec. Menu je nějaký neinteraktivní a nejde na nic kliknout, ať už to je podsvícený nebo ne. Hra se nesekla, protože tomu maníkovi normálně vlajou vlasy a hudba hraje :?
Goldnoob team proud member!
PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

Taky mě to hrozně zklamalo. :evil: No snad AOE3 mě nezklamou už ať sou venku :-D
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem přišel na to čím to je ... nesmím mít nastavené větší rozlišení než 800*600 ... ale nechápu proč :x

A žádnej grafickej zázrak to teda není ...
Goldnoob team proud member!
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Nejvíce mě tato hra zklamala po bojové stránce.... Je to takové nedotažené...5 lučištníků z hradeb pobije armádu o 50 mužích v pár vteřinách.... To mi přijde opravdu divné....
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Roxyman píše:Nejvíce mě tato hra zklamala po bojové stránce.... Je to takové nedotažené...5 lučištníků z hradeb pobije armádu o 50 mužích v pár vteřinách.... To mi přijde opravdu divné....
to zas ne .... mě přijde že je to +/- stejný jako ve starejch :) samozřejmě záleží na co střílí :lol: :oops:
Lucca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucca »

Nepředčilo to moje očekávání, ale graficky hezčí mi prostě přišla jednička ale tohle je samozřejmě realističtější. Zatímco jedničku jsem pařila fakt hodně a často, tohle mě poměrně brzy pustilo. Měla sem teda problémy, při větším království se mi to už začlo pošoupávat trhavě no a při Giga Ram se to pak nezlepšilo vůbec.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“