Jak publikovat na WZ?
Moderátor: Don
- tereza
- Začátečník

-
Jak publikovat na WZ?
Založila jsem si na webzdarma účet. Jako přihlašovací jméno mám ?????.kvalitne.cz Chci to publikovat přes Total Commander, ale tam zadám to jméno a ono to po mě chce aby ve jménu byl @ a ten tam nemám tak nevím. A ještě jsem to zkoušela přes Front Page, ale taky mi to nešlo. NEVÍTE NĚKDO PROČ?
- Rammstein
- Začátečník

Re: Jak publikovat na WZ?
Síť -> FTP - nové připojení a tam napíšeš ?????.kvalitne.cz @?????.kvalitne.cz a ok nebo připojit a pak už jen heslotereza píše:Založila jsem si na webzdarma účet. Jako přihlašovací jméno mám ?????.kvalitne.cz Chci to publikovat přes Total Commander, ale tam zadám to jméno a ono to po mě chce aby ve jménu byl @ a ten tam nemám tak nevím. A ještě jsem to zkoušela přes Front Page, ale taky mi to nešlo. NEVÍTE NĚKDO PROČ?
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- mbing
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nebo ještě lepší: jmeno:heslo@server.czRammstein píše:Síť -> FTP - nové připojení a tam napíšeš ?????.kvalitne.cz @?????.kvalitne.cz a ok nebo připojit a pak už jen heslo
|| Moderátor diskuzního fóra forum.PAUZA.cz ||
| Přátelství spočívá ve výběru člověka, kterého jsem si zvolil pro jeho povahu a dal mu provždy přednost. |
| Přátelství spočívá ve výběru člověka, kterého jsem si zvolil pro jeho povahu a dal mu provždy přednost. |
- johny128
- Začátečník

hm, ani som nevedel ze toto funguje v tcmbing píše: Nebo ještě lepší: jmeno:heslo@server.cz
btw, http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3 , najlepsie by bolo keby si hodila screen ako si to tam nastavila a uvidime ..
- mbing
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To si piš.johny128 píše:hm, ani som nevedel ze toto funguje v tcmbing píše: Nebo ještě lepší: jmeno:heslo@server.cz
btw, http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3 , najlepsie by bolo keby si hodila screen ako si to tam nastavila a uvidime ..
- Rammstein
- Začátečník

to mě nejdembing píše:Nebo ještě lepší: jmeno:heslo@server.cz
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- mbing
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Rammstein píše:to mě nejdembing píše:Nebo ještě lepší: jmeno:heslo@server.cz
Samozřejmě, za slova si musíš dosadit. A v IE ti to jde?
- johny128
- Začátečník

mozes to troska upresnit?vo flashfxp to chapem, ale tu neviem kde to mam napisat v takom tvare aby mi to zozralo...mbing píše:To si piš.
samo, ie, firefox, flashfxp, co len chcesmbing píše: Samozřejmě, za slova si musíš dosadit. A v IE ti to jde?
- Rammstein
- Začátečník

hh zas tak blbej nejsu abych tam dosadil moje slova a moje ehslombing píše:Samozřejmě, za slova si musíš dosadit. A v IE ti to jde?
- mbing
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm, bohužel FlashFXP nepoužívám.johny128 píše:mozes to troska upresnit?vo flashfxp to chapem, ale tu neviem kde to mam napisat v takom tvare aby mi to zozralo...mbing píše:To si piš.
Obecný postup
Stiskni F8.
Ten speciální tvar adresy jmeno:heslo@server.cz zadáš do kolonky Server or Url.
Nebo jednotlivá data do jednotlivých kolonek (Server or Url = server.cz, User Name = jmeno, Password = heslo). Stiskni Connect.
U webzdarma se přihlašuješ na server server.cz se subdoménou jmeno a pod jménem také jmeno.server.cz. (Uživatelské jméno máš stejné jako adresu tvých stránek.) To znamená, že se přihlásíš na jmeno.server.cz:heslo@jmeno.server.cz.