Counter Strike : Source

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Marian píše:
karf píše:má sensitivitu snad menší jak jedna
Asi tazko ked minimum je jedna :wink: nizsie to nejde :wink:
A zavisy to aj od toho ako mas pripojenu mys....PS2/USB
ale jo de, a nezavisi to od zpusobu pripojeni. Zpusob pripojeni olivnuje Hz, ne sensitivitu.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

karf píše:s tou sensitivitou...nezáleží i na nastavení sensitivity z woken?
Já mam asi 2,6. Mam malou plochu podložky tak to doháním přesností...zvyk z Q3. Třeba kamarád (hraje za eXtraz) má sensitivitu snad menší jak jedna. Hraje se starou kuličkovou myší a na otočení o 180* musí i přehmatávat...ale jde mu to :-)
hh z woken na tom nezáleží :) (aspon myslím) a k tomu přehmatávání to musí bejt strašný :D dojít na konec podložky když za tebou do tebe někdo strřílí a ještě s tou myší během otočky přehmátnout na začátek podložky :D - moje smrt :lol: :lol:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

jo zalezi, ta sensitivita udava pomer k sensitivite v oknech, taky jeste zalezi jestli mas vyplou akceleraci nebo ne - musi byt vypla parametrem pri spousteni cs, jinak je porad zapla, protoze cs ji neprebira z nastaveni windowsu tak jako sensitivitu.
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

KOFis píše: a nezavisi to od zpusobu pripojeni. Zpusob pripojeni olivnuje Hz, ne sensitivitu.
Tomu ver ze ano...mal som PS2 prehodil som do pretakatovaneho USB a mal som inu senstivitu
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Marian píše:
KOFis píše: a nezavisi to od zpusobu pripojeni. Zpusob pripojeni olivnuje Hz, ne sensitivitu.
Tomu ver ze ano...mal som PS2 prehodil som do pretakatovaneho USB a mal som inu senstivitu
tak maximalne ze se ti zmenilo nastaveni te mysi ve windowsech kdyz si to pripojil jinak - proto se ti to prehodio i cs, ale druh pripojeni sensiivitu primo ve hre samotne nijak neovlivnuje.
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

předěláním myši z PS/2 do USB či naopak se sensivita změní, ale nikoli v nastavení OS. je to HW záležitost...

a na nastavení ve woknech myslím, že nezáleží...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Wixe píše:předěláním myši z PS/2 do USB či naopak se sensivita změní, ale nikoli v nastavení OS. je to HW záležitost...

no tak nejak sem to myslel - ze se zmen HW nastaveni :)
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

KOFis píše:
Wixe píše:předěláním myši z PS/2 do USB či naopak se sensivita změní, ale nikoli v nastavení OS. je to HW záležitost...

no tak nejak sem to myslel - ze se zmen HW nastaveni :)
no, ale třeba sensivita 4 na PS/2 bude pomalejší než na USB :wink:
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Wixe píše:
KOFis píše: no tak nejak sem to myslel - ze se zmen HW nastaveni :)
no, ale třeba sensivita 4 na PS/2 bude pomalejší než na USB :wink:
no jo, ale je to vec toho hardwaroveho pripojeni, ne samotne hry. ale mas pravdu, asi bude.
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

KOFis píše:
Wixe píše: no, ale třeba sensivita 4 na PS/2 bude pomalejší než na USB :wink:
no jo, ale je to vec toho hardwaroveho pripojeni, ne samotne hry. ale mas pravdu, asi bude.
i když o moc ne, ale v progamingu i každý fps něco znamená 8)
none.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od none.cz »

Ted jsem se dozvedel o hitboxech , ze nesedi primo na texturach postavy.
Obcas taky cumim jak puk ,kdyz vystrelim lita z nieho krev a pak vypis s konzole rika ,ze jsem ho ani jednou nestrelil.
Existuje nejaky nastaveni , prikaz v konzoli ,abych videl hitboxy ???
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

none.cz píše:Ted jsem se dozvedel o hitboxech , ze nesedi primo na texturach postavy.
Obcas taky cumim jak puk ,kdyz vystrelim lita z nieho krev a pak vypis s konzole rika ,ze jsem ho ani jednou nestrelil.
Existuje nejaky nastaveni , prikaz v konzoli ,abych videl hitboxy ???
No tak je blbost, kdyz z nej s trika kref tak to znemena ze jsi ho trefil.... Vedel jsem jak o hodne snizit grafiku u CS 1.6 (len modelu) a pak jsi krasne vydel ty HB.... U CSs totalne newim...
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
none.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od none.cz »

frost.silenec píše:
none.cz píše:......
No tak je blbost, kdyz z nej s trika kref tak to znemena ze jsi ho trefil.... Vedel jsem jak o hodne snizit grafiku u CS 1.6 (len modelu) a pak jsi krasne vydel ty HB.... U CSs totalne newim...
Blbost to fakt neni :sly: , trefis texturu postavy a pri tom hitbox je nekde jinde(v behu a ve skocich). Ted jsme zkouseli mensi testik a kamos skakal a ja mu strelil do palice =>krvava drzka a on mel furt 100 HP :stupid: , takze hitboxy jsou fakt haluz.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

none.cz píše:
frost.silenec píše: No tak je blbost, kdyz z nej s trika kref tak to znemena ze jsi ho trefil.... Vedel jsem jak o hodne snizit grafiku u CS 1.6 (len modelu) a pak jsi krasne vydel ty HB.... U CSs totalne newim...
Blbost to fakt neni :sly: , trefis texturu postavy a pri tom hitbox je nekde jinde(v behu a ve skocich). Ted jsme zkouseli mensi testik a kamos skakal a ja mu strelil do palice =>krvava drzka a on mel furt 100 HP :stupid: , takze hitboxy jsou fakt haluz.
TECHNICKA: mas original CSs??? Podle mne by tohle melo CSs mit vyreseny... Ale jak tak ctu tak newim.

// A neposlal jsi mu nahodou do haje helmu.... :razz: .... ne nic, verim ze je to njakej BUG.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

none.cz píše:
frost.silenec píše: No tak je blbost, kdyz z nej s trika kref tak to znemena ze jsi ho trefil.... Vedel jsem jak o hodne snizit grafiku u CS 1.6 (len modelu) a pak jsi krasne vydel ty HB.... U CSs totalne newim...
to bude bug :wink: . v CS:S je bohužel ještě pořád bugů dost na to, aby se pořádně prosadil do progamingu :(
Naposledy upravil(a) Wixe dne pát 3. čer 2005, 19:34, celkem upraveno 1 x.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Pred njakou dobou jsem cosi slysel o Counter Strike 2, ze to bude PRO-GAME CSs to jest bez barelu atd..... bylo to totalne neoficialne nepodlozeny tak jsem to bral jako naprostou pytlovinu... A hle dnes ve meste jsem spechal, a najednou co nevidim nova herna a na ni napsano:

Counter Strike 1.6
Counter Strike SOURCE
Counter Strike 2
Half life 2

//Este jsem v te herne nebyl, ale podle mne to bude njaka blbost ci co... treba jim tam odpadlo D - CS 2D :lol: , pak podam report co to je. Ja osobne tomu vubec neverim...
none.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od none.cz »

Bug to neni , je to tak ,ze hirboxi nesedi primo na postave ,ale jsou trochu mimo ,takze se obcas stane ,ze nepritel bezi ,strelim kousek za nej a sundam ho.

btw: v 1.6 byly hitboxi primo na postave , nevim proc to source ma takhle zajimave reseny.

Counter-strike2 je snad source ,ne ?
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

none.cz píše:Counter-strike2 je snad source ,ne ?
JJ je source. Ale ted zase nemam to oficialne podlozeny - ma bejt OLDIE preveden do SOURCE - CSs a NEW SOURCE kterej bude mit new zbrane, a bude se s nim experimentovat..... Lec ja tomu vuuubec neverim, zejtra by meli byt money tak se tam zajdu mrknout...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

none.cz píše:Bug to neni , je to tak ,ze hirboxi nesedi primo na postave ,ale jsou trochu mimo ,takze se obcas stane ,ze nepritel bezi ,strelim kousek za nej a sundam ho.

btw: v 1.6 byly hitboxi primo na postave , nevim proc to source ma takhle zajimave reseny.

Counter-strike2 je snad source ,ne ?
tenhle bug byl v prvnich verzy nepatchovane 1.3ky, od te doby jsem teda jste neslysel ze by se u nejake verze znovu vyskytl, hlavne u originalni s novym patchem o tom pochybuju.
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

Counter-Strike 2 :lol: . blbý fór :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“