Zdroj do 1500Kc

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zdroj do 1500Kc

Příspěvek od JIMass »

Zdravim...potreboval bych poradit s koupi zdroje....jakej sezenu nejlepsi do 1500 vic se mi za to utracet nechce...300W uz jaksi nestaci...potreboval bych tak 450W a hlavne cernej abych ho nemusel strikat a neprisel o zaruku...jestli to tu uz nekde je tak se omlouvam..Diky za rady
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

400W Chill je kolem 1700Kč, ale to už asi nechceš.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29293

Ale je černej a má obalené kabely
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JIMass »

Nejaky 2 stovky by me nezabily...potrebuju hlave kvalitni zdroj...a kdyz ma i obaleny kabely. Za flexo bych stejne dal pres 5 stovek...bojim se ze to bude ale malo tech 400W sel bych treba i do ty 510W verze jen potrebuju vedet ze ta znacka Chill Innovation je kvalitni...a jestli za tu cenu nejde sehnat neco lepsiho...jinak diky za tip

Jo abych nezapomel moje sestava je:
-CPU Intel PENTIUM 4 - 2,8GHz BOX 478pin 800MHz 1MB HT Prescott
-ASUS P4P800-E DELUXE
-ATI (Club3D) Radeon 9800PRO, 128 MB DDR
-2x 512MB DDR 400MHz PC3200
-HDD SEAGATE Barracuda 7200 80 GB
-TEAC DV-W516G
-TEAC CD-W516E
-Pak nejakejch 5 vetraku, LCD, 2 svetylka...ale to odebira nula nula nic

Na vsem mam pasivy a je to celkove dobre chlazeny a tak bych to chtel co nejvic nataktovat...kdyby jste mi nekdo podle toho urcil vhodnej zdroj...nejdriv nejakej hodne kvalitni u kteryho nehrajou roli penize a pak nejakou prijatelnou alternativu ktera by to ale taky utahla...diky vsem za namahu a ochotu mi pomoc...
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Chill je kvalitní a tichej, já koupil za 10xx,- Kč zdroj v podpisu, je to KME, ale prodávaj se i pod jinou značkou a více tady:
http://www.extremeoverclocking.com/revi ... 500_1.html
http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID= ... Go&cID=724
tady má sice značku CleverPower, ale je to KME.
U nás ho měli v TS Bohemia a má jen jeden vstup pro 220V kabel, verze s výstupy pro napájení monitoru, tiskárny apod. jsem u nás neviděl.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... fe23b84d42

levicom 450W :) a je 24pin ... ale nevim jestli v celku nebo 20+4 :) ale myslim že 20+4 ... ale zjisti si to ... jinak dobrá koupě ...má ho kde kdo :)
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JIMass »

docela se mi libi ten od toho Chill Innovation....asi do nej pujdu....myslite ze bude na tu sestavu stacit i kdyz vsechno vytahnu na maximum...neboli procesor kartu a pameti?

a jeste dotaz da se tenhle "Levicom Visible Power X-Alien" sehnat v nejakym kamenym obchode v Praze?
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

JIMass píše:docela se mi libi ten od toho Chill Innovation....asi do nej pujdu....myslite ze bude na tu sestavu stacit i kdyz vsechno vytahnu na maximum...neboli procesor kartu a pameti?
mam podobnou sestavu jako ty (vykonejsi procak, slabsi gfx) a jedu na 350W Chieftec bez problemu... takze bych rek ze tam este budes mit mensi (mozna i trochu vetsi :)) rezervu
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Te Chill 400W ti bude 100% na tu sestavu stacit.
Ja ho mam na sestave viz. podpis, a ma to jeste rekl bych dost velky rezervy. (mel sem tam o hodne lepsi grafiku a 4 disky a vsechno slo uplne vpohode, navic to utahlo taky prskota na 3.8GHz)
Renus
Začátečník
Začátečník

Re: Zdroj do 1500Kc

Příspěvek od Renus »

JIMass píše:Zdravim...potreboval bych poradit s koupi zdroje....jakej sezenu nejlepsi do 1500 vic se mi za to utracet nechce...300W uz jaksi nestaci...potreboval bych tak 450W a hlavne cernej abych ho nemusel strikat a neprisel o zaruku...jestli to tu uz nekde je tak se omlouvam..Diky za rady

Odpověď si najdi v mé sestavě :),barva zdroje-stříbrošedá.
IBM Thinkpad T42p
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JIMass »

Vypada to ze ten Chill 400W je idealni volba a v pohode bude stacit...a hlavne ma uz i potazeny kabely takze nebudu utracet za flexo a ulehcim si praci....nadruhou stranu mam zrovna u zdroje okno takze je na nej videt a ten Levicom Visible Power X-Alien 450 Watt vypada fakt dobre...docela by se mi tam vyjimal...jenze bych dal dalsi prachy za flexo a asi nebude tak kvalitni a tichej jako chill...fakt vaham..ale v tom uz mi asi neporadite kluci...tak diky za vsechno a casem dam vedet jak sem se rozhod.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

JIMass píše:Vypada to ze ten Chill 400W je idealni volba a v pohode bude stacit...a hlavne ma uz i potazeny kabely takze nebudu utracet za flexo a ulehcim si praci....nadruhou stranu mam zrovna u zdroje okno takze je na nej videt a ten Levicom Visible Power X-Alien 450 Watt vypada fakt dobre...docela by se mi tam vyjimal...jenze bych dal dalsi prachy za flexo a asi nebude tak kvalitni a tichej jako chill...fakt vaham..ale v tom uz mi asi neporadite kluci...tak diky za vsechno a casem dam vedet jak sem se rozhod.
hehehe :) no ten Chill je kvalitou nic moc :) řekl bych hned po EC ... ale stačí :)

Levicom je už dost dobrý zdroj ... hlavně za přijatelný peníz :) a tichej ? ... mno nevim jak ta 450W ale já mám 500W a jetam ruční regulace větráků 2x80 a na je to vcelku tichý :) ... mám to na koleji 24h/d a je to nejhlučnější součástka...teda když zrovna nehrabou disky ...takže pohoda :)

vřele doporučuji 450W levicom hlavně je už ATX 2.0 24pin :);) (20+4) :)
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Digitaldoom píše: hehehe :) no ten Chill je kvalitou nic moc :) řekl bych hned po EC ... ale stačí :)
Tak s tim nemohu souhlasit, oroti EC je to sakra rozdíl a k fortonu nema kvalitou daleko osobne sem se rozhodoval jestli chill nebo forton. O kvalite trochu (tim nechci tvrdit cim drazsi tim lepsi) napovida i cena videls naky EC v tyhle kategorii? Asi tezko.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

masakr_cz píše:
Digitaldoom píše: hehehe :) no ten Chill je kvalitou nic moc :) řekl bych hned po EC ... ale stačí :)
Tak s tim nemohu souhlasit, oroti EC je to sakra rozdíl a k fortonu nema kvalitou daleko osobne sem se rozhodoval jestli chill nebo forton. O kvalite trochu (tim nechci tvrdit cim drazsi tim lepsi) napovida i cena videls naky EC v tyhle kategorii? Asi tezko.
no tak EC je kapitola sama pro sebe :) samosebou je chill o něco lepší ale řekl bych jen o něco něco jako bylo LCpower ... pak je Forton levicom a jiné ...a vedou samosebou enermaxy :)
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JIMass »

Digitaldoom píše:
JIMass píše:Vypada to ze ten Chill 400W je idealni volba a v pohode bude stacit...a hlavne ma uz i potazeny kabely takze nebudu utracet za flexo a ulehcim si praci....nadruhou stranu mam zrovna u zdroje okno takze je na nej videt a ten Levicom Visible Power X-Alien 450 Watt vypada fakt dobre...docela by se mi tam vyjimal...jenze bych dal dalsi prachy za flexo a asi nebude tak kvalitni a tichej jako chill...fakt vaham..ale v tom uz mi asi neporadite kluci...tak diky za vsechno a casem dam vedet jak sem se rozhod.
hehehe :) no ten Chill je kvalitou nic moc :) řekl bych hned po EC ... ale stačí :)

Levicom je už dost dobrý zdroj ... hlavně za přijatelný peníz :) a tichej ? ... mno nevim jak ta 450W ale já mám 500W a jetam ruční regulace větráků 2x80 a na je to vcelku tichý :) ... mám to na koleji 24h/d a je to nejhlučnější součástka...teda když zrovna nehrabou disky ...takže pohoda :)

vřele doporučuji 450W levicom hlavně je už ATX 2.0 24pin :);) (20+4) :)
A da se sehnat ten Levicom jinde nez tady http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... fe23b84d42
Nechce se mi platit postovny...jeste bych k tomu chtel nejakej regulator otacek do pozice 5"25 a tady zrovna nic nemaj...tenhle zdroj kabely obaleny nema co?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

JIMass píše:
A da se sehnat ten Levicom jinde nez tady http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... fe23b84d42
Nechce se mi platit postovny...jeste bych k tomu chtel nejakej regulator otacek do pozice 5"25 a tady zrovna nic nemaj...tenhle zdroj kabely obaleny nema co?
tenhle konkrétně asi ne :) ale dost věcí a zdrojů mají zde : http://www.casemodding.cz/

BTW: poštovný je cca 100,- :)
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JIMass »

Digitaldoom píše:
JIMass píše:
tenhle konkrétně asi ne :) ale dost věcí a zdrojů mají zde : http://www.casemodding.cz/

BTW: poštovný je cca 100,- :)
Tak si me prekecal prave sem odeslal obednavku Levicom Visible Power X-Alien 450 Watt...vyjde to 1808 i s postovnym...tak doufam ze budu spokojenej...uz sem do toho pocitace investoval takovejch penez :( uz bych to chtel mit konecne dodelany..pak nahodim nejaky fotky snad se to bude libit :)
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Ja osobne bych uz nekoupil zdroj s vetrakem mensim jak 120mm ani kdy by bl ze zlata.
Je mi jasny ze kvalitni zdroj s 80mm FANem bude tissi nez nakej noname se 120kou. Ale pokud sou oba dobry znacky tak ten se 120kou bude tissi.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

masakr_cz píše:Ja osobne bych uz nekoupil zdroj s vetrakem mensim jak 120mm ani kdy by bl ze zlata.
Je mi jasny ze kvalitni zdroj s 80mm FANem bude tissi nez nakej noname se 120kou. Ale pokud sou oba dobry znacky tak ten se 120kou bude tissi.
to bude ale zas tak znatelný to neni ...věř mi mám doma oba druhy :)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Rozhodl jsi se správně pro Levicoma, osobně bych ho taky vzal radši oproti Chillu, má třeba daleko silnější +12V větev
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pritlac a vem 500W fortron...
Zamčeno

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“