WinXp to WinLonghorn
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
WinXp to WinLonghorn
Pokoušel jsem si změnit knihovnu "shell32.dll" z klasických xp na longhorn. Samozřejmě mi to napsalo, že ta knihovna je právě používaná. Nevíte někdo, jak se to dá přepsat?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Steel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mozna to pude v nouzovem rezimu 
CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2
- samantino
- Nováček

- Dony
- Středně pokročilý

- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Recovery Console je "záchranný" příkazový řádek, přístupný z instalačního CD Windows...ElCon píše:Co to je recover konzole? Popř. jak ji vyvolat?Dony píše:v recovery konzoli to uděláš bez problémů, ale za výsledné chování bych neručil
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Lemra
- Čestný člen

No výměnou shellu teda z XP Longhorny neuděláš...
Mrkni na zatím leaked info o Longhornech - doporučuji věnovat pozornost screenům z instalace a provozu - je to sice jen x-tá beta, ale už se to blíží...
http://www.winsupersite.com/longhorn/
Mrkni na zatím leaked info o Longhornech - doporučuji věnovat pozornost screenům z instalace a provozu - je to sice jen x-tá beta, ale už se to blíží...
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky, ale longhorny betu doma mám...já jsem jen chtěl změnit ikony třeba složkám a tak. Nic víc. To by snad takovej problém být neměl , ne?Lemra píše:No výměnou shellu teda z XP Longhorny neuděláš...![]()
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Lemra
- Čestný člen

No tohle problém není, ale Tvoje první otázka vyzněla poněkud jinak. XP jsou plně skinovatelný - optimálně použít WinCustomize, WindowsBlinds, StyleXP nebo podobnej soft - je to nejrychlejší cesta ke změně šablon msstyles. Pouze ikony jsou v pohodě - dll knihovny obsahující ikony z longhornů si ulož do nějaký jiný složky než Windows a potom se přes Vlastnosti - Vlastní nastavení - Změnit ikonu proklikej až k tý správný složce...ElCon píše:...já jsem jen chtěl změnit ikony třeba složkám a tak. Nic víc. To by snad takovej problém být neměl , ne?
Hodně ikonek je třeba tady:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=180633
- van Bellen
- Začátečník

- johny128
- Začátečník

- van Bellen
- Začátečník

- johny128
- Začátečník

ja som to pouzival niekolko mesiacov uplne bez problemov, za to niektori useri mi vraveli ze hned museli reinstalovat system, tak ti neviem, ak to zvladnes tak pohoda ...na vlastne rizikovan Bellen píše:a da sa to potom aj odinstalovat?pri instalacii mi vybehlo okno ze pokracujete a vlastnu zodpovednost tak ma odradilo.
- van Bellen
- Začátečník

- johny128
- Začátečník

jaaj tak o toto ti ide..van Bellen píše:chcel som sa pochvalit kamosom ze uz mam longhorn
http://www.neowin.net/forum/index.php?s ... l=longhorn
alebo celkovo neowin forum a hladaj slovo "longhorn" , vo vsetkych sekciach, ten ti toho vyhodi