Problem spociva v tom ze nainstalujem ovladace priamo z nvidia.com, tak mi v 2D mode rozmazava obraz, meni ikony, proste sa objavuju graficke chyby...akonahle dam ovladace z msi.com.tw problem v 2d sa odstrani no ale napr v hre farcry mi nezobrazuje pixelshaderovanu vodu, ps efekty pri zasiahnuti nepriatelom zostavaju, ale voda a tiene tam nie su, takisto niektore textury chybaju...pripada mi to ako ked som to hraval na gf4mx440 a nie ako na gfx5700 ktoru som vymenil za tuto kartu. Takisto sa mi odmieta spustit Riddick pretoze vraj nemam kartu s podporou OpenGL 1.3. Hry ako NFSU2 alebo MOH Pacific Assault bezia bez problemou.
Ovladace mam forceware 76.45 zo stranky MSI
Dakujem za vsetky konstruktivne riesenia mojho problemu
MSI NX6600 AGP problem s ovladacmi
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- kyleah
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MSI NX6600 AGP problem s ovladacmi
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 cooled by Noctua NH-U12F Motherboard: Biostar TPower I45 RAM: 4x2GB MB DDR2 A-Data Extreme 800+ VGA: ASUS ATI Radeon HD 5870 HDD: WD Caviar Black 1GB SATA II Sound: SB Audigy 2 ZS CASE: Coolermaster Dominator PSU: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 2232BW
- kyleah
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
oprava
v nazvu prispevku som zabudol napisat GT, cize ide o kartu MSI NX6600 GT 128MB DDR3 AGP
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 cooled by Noctua NH-U12F Motherboard: Biostar TPower I45 RAM: 4x2GB MB DDR2 A-Data Extreme 800+ VGA: ASUS ATI Radeon HD 5870 HDD: WD Caviar Black 1GB SATA II Sound: SB Audigy 2 ZS CASE: Coolermaster Dominator PSU: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 2232BW
- delta4
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1 mas ji taktovanou ne vice ANO NE pokud ano tak ji vrat na puvodni hodnoty
2 skus jiny ovladace
3 pripadne preistalovat widle
4 doufam ze nemas 300 watu zdroj
5 mas doufam pripojene pomocne napajeni
6 nap jak sy dopadl
cau
2 skus jiny ovladace
3 pripadne preistalovat widle
4 doufam ze nemas 300 watu zdroj
5 mas doufam pripojene pomocne napajeni
6 nap jak sy dopadl
cau
3400 64bit 2x 1024 na 500MHz MB za tim sunka ale? NX6600GT HDD 250x2 SATA LITEON 1673 s x1 LG GSA 4167B x2
CZ je Policejni uřednicky stat pravní system je nestaven jen pro zlodeje podvodniky a lháře !!!!!!!!!!!!!!!
CZ je Policejni uřednicky stat pravní system je nestaven jen pro zlodeje podvodniky a lháře !!!!!!!!!!!!!!!
- kyleah
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1. vobec nie je taktnuta
2. ovladacou som skusil viacero ale dobre idu iba z msi ostatne robia tie chyby co som pisal
3. no to skusim hned ako bude na to trochu casu
4. zdroj mam thermaltake purepower 420W
5. pomocne napajanie je pripojene
2. ovladacou som skusil viacero ale dobre idu iba z msi ostatne robia tie chyby co som pisal
3. no to skusim hned ako bude na to trochu casu
4. zdroj mam thermaltake purepower 420W
5. pomocne napajanie je pripojene
- delta4
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja mam tu samou GK a bez problemu jak GK tak OVL jakekoliv
skus preistalova pripadne widle
no a pokud to nepomuze ta reklamova GK
cau
skus preistalova pripadne widle
no a pokud to nepomuze ta reklamova GK
cau
3400 64bit 2x 1024 na 500MHz MB za tim sunka ale? NX6600GT HDD 250x2 SATA LITEON 1673 s x1 LG GSA 4167B x2
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to kompatibilitou medzi ovladacmi ku zak. doske a graf. karte. Nema to nic s graf. kartou, OC,.. nVidia zacala robit nejake divne drivery kere su komp. len s nForce drivermy. Kto si mysli nieco ine nech sa ide zakopat dade do kutu, mam to odskusane na viacerych zak. doskach a driveroch. Je to podraz od nVidie aby si ludia kupovali nForce chipsety.
Riesenie mozu byt Hyperion PRO v5.00a, prave som ich stiahol a bezim ich domov vyskusat.
DOWNLOAD: http://drivers.softpedia.com/get/Other- ... WHQL.shtml
Riesenie mozu byt Hyperion PRO v5.00a, prave som ich stiahol a bezim ich domov vyskusat.
DOWNLOAD: http://drivers.softpedia.com/get/Other- ... WHQL.shtml
- Shit
- Odborník PCT

Je to i tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=37544IQLogic píše:DOWNLOAD: http://drivers.softpedia.com/get/Other- ... WHQL.shtml