Compaq Deskpro EN
- Giftmacher
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Compaq Deskpro EN
Nevíte někdo jestli se dá nějak přetaktovat PIII 1000/133 na desce Compaq deskpro EN?Bios je strašně primitivní, žádné nastavení v něm není a jumpery deska nemá.Jinak poslední verze Biosu který jsem flashnul umožňuje použití procesorů tualatin podle sandry až 2.3 GHz
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Compaq Deskpro EN
Najrichlejsi Tulen ktory sa bezne predaval bol 1.4Ghz ......Giftmacher píše:Nevíte někdo jestli se dá nějak přetaktovat PIII 1000/133 na desce Compaq deskpro EN?Bios je strašně primitivní, žádné nastavení v něm není a jumpery deska nemá.Jinak poslední verze Biosu který jsem flashnul umožňuje použití procesorů tualatin podle sandry až 2.3 GHz
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- j-i-n-d-r-a-
- Nováček

-
Re: Compaq Deskpro EN
Nene chlape nejrychlejsi tulen byla 1,5ka ale nevim jestli to bylo volne k prodeji. Jen vim ze jich par bylo. Ale k tomu taktovani. Na Compaqu to asi fakt nepude. Nejakym jumperovanim ci v biosu urcite ne protoze mas standartne 133FSB cili uz tam vic byt nemuze na nastaveni. Takze si nejsem jisty jestli ti naky program na zvyseni FSB pomuze, protoze i kdyby tak daleko pres 133 se nedostanes hlavne diky Sdrkam a pak taky PCI a AGP.random píše:Najrichlejsi Tulen ktory sa bezne predaval bol 1.4Ghz ......Giftmacher píše:Nevíte někdo jestli se dá nějak přetaktovat PIII 1000/133 na desce Compaq deskpro EN?Bios je strašně primitivní, žádné nastavení v něm není a jumpery deska nemá.Jinak poslední verze Biosu který jsem flashnul umožňuje použití procesorů tualatin podle sandry až 2.3 GHz( rychlejsie CPU maju uz rozdielni Socket a aj architekturu...... ) ... a to taktovanie v propade znackovej dosky je naozaj trochu tazsie
..... jedine budes musiet skusit pozuzit nejaky softwerovy nastroj.... napr. http://www.pctuning.cz/titulnistrana/so ... rtId=20233 ...., a tosim aspon obmedzene moznosti ma aj celkom oblubeny SpeedFan...
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: