PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jo co ten majáček, máš ho tam? šlo by udělat video?
Já jsem hodnotil předběžně ale stejně to tak bude, co jiného by měl dostat moddingGURU
Já jsem hodnotil předběžně ale stejně to tak bude, co jiného by měl dostat moddingGURU
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý
Nekde jsem mel doma ve starem ABC schema na majak z LED (zadne pohiblive casti tudiz ticho) zkusim najit a oskenovat.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tišťák na maják je vlastně hotov a samotnej majáček taky. Přesně jak říkáš pomocí LED. V půrměru má 2,5cm. Ale ještě jsem se nedostal k zapojení. Mám teď trochu jiné starosti. Ale včera jsem byl u kámoše a nafotili jsme už hotový case bez majáčku. Jak to půjde tak sem hodím fotky. A bude jich asi opravdu dost.Woyta píše:Nekde jsem mel doma ve starem ABC schema na majak z LED (zadne pohiblive casti tudiz ticho) zkusim najit a oskenovat.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tedy jak jsem slíbil, zde jsou fotky kompletního routeru. V podstatě chybí jen májáček, který by měl osvětlovat vnitřek case. Ale ten samozřejmě nafotím, hned jak bude hotov. Takhle tedy vypadá router celý rezatý, včetně upravených periferií. Vidíte i fotky v noci. Už jsem zapojil i přední signalizační LED.
Kompletní fotky. Omlouvám se za množství a velikost, ale snad mi bude odpuštěno.
Tak můžete hodnotit. Jsem zvědav na názory. Jen bych možná upozornil, že v době focení nebyla ještě úplně suchá krytka mechaniky, takže asi působí jiným odstínem, teď už je to dobrý.
Kompletní fotky. Omlouvám se za množství a velikost, ale snad mi bude odpuštěno.
Tak můžete hodnotit. Jsem zvědav na názory. Jen bych možná upozornil, že v době focení nebyla ještě úplně suchá krytka mechaniky, takže asi působí jiným odstínem, teď už je to dobrý.
- honny
- Středně pokročilý
Mno, nejaky fotky sou celkem neostry a nejaky bych fotil s vetsi clonou, aby to melo hloubku. Ale jinak hezky.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- cr89azy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Moje celkové hodnocení je 100% ...
Naposledy upravil(a) cr89azy dne ned 5. čer 2005, 13:12, celkem upraveno 1 x.
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Red Dwarf
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, asi máš pravdu. Mám tady těch fotek asi 300, ale včera nebyly úplně ideální podmínky, takže nekterý fotky opravdu nejsou úplně dokonalý.Honny píše:Mno, nejaky fotky sou celkem neostry a nejaky bych fotil s vetsi clonou, aby to melo hloubku. Ale jinak hezky.
Možná něco ještě přefotím, ale myslím, že pro představu je do dostačujcí...
- master88
- Začátečník
- Zbyna
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Rboost
- Nováček
Jj, je to super!! Trochu mi nesedí černožlutý vnitřek mechaniky - víc by se mi líbila asi taky rez (spíš na šedým základě), ale to je jen můj pocit. Jinak fakt dost dobrý (10/10).
Ješte bys mohl hodit nějakej odkaz, kde by byly ty fotky v plným rozlišení, ať si to pořádně vychutnáme...
Ješte bys mohl hodit nějakej odkaz, kde by byly ty fotky v plným rozlišení, ať si to pořádně vychutnáme...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=36719
A64 3000+@ 4200+ Great !
A64 3000+@ 4200+ Great !
- eXp10it
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
120%
dlouho jsem to tu jen sledoval, abych si udelal nazor az jak bude router hotovy a musim rict ze vysledne provedeni je prekrasne...kazdy detail doresen, vse dokonale ladi takze ti patri muj respekt a uznani skoda ze si nejde tenhle skfost pres web i osahat BTW ze jsi nakonec nenabarvil ty kabely od klavesnice a mysi ???
Naposledy upravil(a) eXp10it dne ned 5. čer 2005, 13:28, celkem upraveno 1 x.
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
V plným rozlišení? Aby se mi ještě vešlo na ftp. Tak si řekněte kterou.
Tak tady jsou ty fotky zadní části:
A k té mechanice. Takhle jsem jí stříknul už v první verzi modu. A zase musíš brát, aby ještě přečetla CD, kdybych tam dal rez, tak tam CD nedám. A ani ta základovka by nebyla nejvhodnější, takže jsem to nechal takhle...
Tak tady jsou ty fotky zadní části:
A k té mechanice. Takhle jsem jí stříknul už v první verzi modu. A zase musíš brát, aby ještě přečetla CD, kdybych tam dal rez, tak tam CD nedám. A ani ta základovka by nebyla nejvhodnější, takže jsem to nechal takhle...
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 120%
Ty už jsou nabarveny, ale ještě to schne, takže to není na fotkách. Měl jsem opravdu málo času a tak jsem rád, že alespoň ty fotky jsou. A myslím, že ty kabely už na fotkách nejsou tak výrazným kazem a dojem z case se dá utvořit i bez nabarvení kabelů...eXp10it píše:BTW ze jsi nakonec nenabarvil ty kabely od klavesnice a mysi ???
- sidbin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Co na to říct... dopadlo to podle očekávání, tedy na výbornou (9/10). Jediné co bych vytknul je snad taková maličkost a to více zasvinit to prostřílené okno. Jinak mi tam chybí pohled do útrob.
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www