Do 9000kč -starší .
Uvažoval jsem o těchto typech-
-Olympus C 5050 /a C6000
-Fuji S5000 / a S6000
a nebo jiný ,tak jestli máte s nějakým celkem cenově přijatelným foťákem zkušenosti ,tak budu rád když mi nějaký doporučíte.
Díky

----------------------------karf píše:To chceš 5mpix? Mam doma C750. Oproti 5050 nemá výměnný objektiv a čtečku karet ale jinak je prakticky totožnej. 10x zoom je bezvadnej a 1/100-16s expozice se taky hodí

5050 není digitální zrcadlovka (stejně jako 750)Arcarius píše:...rači bych C5050
Takže smůla skutečně je to kompakt. Ale dobrej.Viewfinder
The C-5050 Zoom has a standard 'optical tunnel' viewfinder, good for occasional low light situations but not a replacement for a TTL viewfinder or a good EVF. Looking through the viewfinder you'll find a central cross indicating the center of the frame and center AF point, there are no parallax correction lines. The viewfinder provides 89% frame coverage.

Digitalni zrcadlovka je treba Nikon D70,Canon 10D atd.....takze to asi do 9k digitalni zrcadlovku neporidis....Arcarius píše:Ahoj ,chtěl bych si koupit nějakou dobrou poloprofesionální digitální zrcadlovku .
Do 9000kč -starší .
Uvažoval jsem o těchto typech-
-Olympus C 5050 /a C6000
-Fuji S5000 / a S6000
a nebo jiný ,tak jestli máte s nějakým celkem cenově přijatelným foťákem zkušenosti ,tak budu rád když mi nějaký doporučíte.
Díky