rozdil 2.1 nebo 5.1 v malem pokoji

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
rejca
Začátečník
Začátečník

rozdil 2.1 nebo 5.1 v malem pokoji

Příspěvek od rejca »

Mam 2.1 repraky (Creative T3000) a jsem celkem spokojeny, ale presto uvazuji o 5.1 (Creative 5900), ale nevim jestli to ma cenu, jestli se to v malem pokoji (cca 4m na 3m) vubec nejak projevi....

Diky moc za nazory.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

jak prejavi?

Ver tomu, ze hrat CounterStrike s 5+1 s 2+1 je SUPER badatelny rozdiel.
Na 5+1 ma zatial odzadu nikto s nozom nezabil... vzdy som ho zacul skor - ze je za mnou niekto.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Jasně že se to projeví! 2.1 nemá s prostorovým zvukem nic společného. Neumím si představit koukat na film s dvoukanálovejma bedničkama.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

cabman píše:Neumím si představit koukat na film s dvoukanálovejma bedničkama.
Já jo. Když je ve stereu... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

TomV píše:Já jo. Když je ve stereu... :roll:
Jo, jenomže ve stereo jsou snad jen seriály a možná nějaká nezávislá tvorba. Téměř všechno ostatní se dá půjčit na DVD v půjčovně a s orig. zvukem. :wink:
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

cabman píše:
TomV píše:Já jo. Když je ve stereu... :roll:
Jo, jenomže ve stereo jsou snad jen seriály a možná nějaká nezávislá tvorba. Téměř všechno ostatní se dá půjčit na DVD v půjčovně a s orig. zvukem. :wink:
Ale on tam nepíše že si bude pořizovat 5.1 kvůli filmům :wink:
btw: Filmy nejsou jen na DVD ale také v DivX,XviD a tam je to většinou ve stereu.....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
rejca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rejca »

Diky za nazory. Taky koukam na filmy. Tak 1-2 do tydne. Vazne je ten rozdil znat i u tak malych mistnosti? A jake mate bedynky? Diky
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

rejca píše:Diky za nazory. Taky koukam na filmy. Tak 1-2 do tydne. Vazne je ten rozdil znat i u tak malych mistnosti? A jake mate bedynky? Diky
Na velikosti mástnosti vůbec nezáleží - poznáš to i v komoře 1x1m.
Bedýnky mám takový: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=38072
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

rejca píše:Diky za nazory. Taky koukam na filmy. Tak 1-2 do tydne. Vazne je ten rozdil znat i u tak malych mistnosti? A jake mate bedynky? Diky
Ano znát to je! Já mám 2.1 HerculesXPS, stačí mi ale 5.1 je samozřejmě lepší.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ja mam tie, co ty chces, Inspire 5900.

Pisaci stol mam pod poschodovou postelou. Je to vlastne jedna postel na vysokych nohach by IKEA. Bednicky mam rozvesane zospodu v rohoch tej postele + subwoofer pod stolom a center pred sebou.
Takze vlastne sedim v dokonalom totalne symetrickom a rovnomernom priestore, kde mam kazdy reprak od hlavy asi 1 meter - kedze ma postel 2m dlzku a ja sedim presne pod jej geometrickym stredom.
Nadhera a nezavadzaju v miestosti. Aj kable vediem po posteli, takze ich nevidno.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
rejca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rejca »

Přesvědčili jste mě:-). Objednal jsem si ty T5900. Diky moc, za pomoc :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“