No když podtaktuji paměti na 180MHz a jásro přetaktuji na 270MHz .. jede ůplně v poho ! Tak jsem si říkal ,že ji dám nový Bios tak jsem nastavil hodnoty v Biosu (270 a 180MHz ,ale jak zkouším flashovat ..tak mě nepustí ..pořád tro něco píše ,jinak v RivaTuneru mám nastaveno Jádro 270MHz a Paměti na 180MHz ! Už nevím co stím ....
Problém s ATi 8500
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Many
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s ATi 8500
Zdarec mám tu problém .. jsem druhým majitelem VGA ATi R. 8500 128MB (128bit) AGP 2x/4x,DVi,TV-Out,Takty Jádra (250MHz) a pamětí (200MHz),ale VGA dělá na standartních taktech Artefakty .. zdřejmně od prvního majitele dostala zabrat .. taky jsem si dostal zadara
!
No když podtaktuji paměti na 180MHz a jásro přetaktuji na 270MHz .. jede ůplně v poho ! Tak jsem si říkal ,že ji dám nový Bios tak jsem nastavil hodnoty v Biosu (270 a 180MHz ,ale jak zkouším flashovat ..tak mě nepustí ..pořád tro něco píše ,jinak v RivaTuneru mám nastaveno Jádro 270MHz a Paměti na 180MHz ! Už nevím co stím ....
!! Děkuji
- alea206
- Mírně pokročilý

- Many
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- alea206
- Mírně pokročilý

- Many
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- janis
- Začátečník

Asi ti to píše, že nemůže otevřít ROMku pro přepis stávajícího BIOSu - to už se pár lidem stalo, myslím, že i Filozofovi tady z fóra s R9550.Někde na netu jsem o tom četl na nějaké ruské sajtně - ve flashovacím programu (leč nepamatuju už, kterým
) je přepínač pro odemknutí nebo je na to samostatná utilitka.
Zkus se prohrabat na netu, snad to bylo na www.radeon2.ru , ale fakt už nevím - já naštěstí tyhle problémy neměl.
Zkus se prohrabat na netu, snad to bylo na www.radeon2.ru , ale fakt už nevím - já naštěstí tyhle problémy neměl.