Podla popisu artefaktov to je buť vysoka teplota jadra (chybajuce pixely ktore sa zvečšuju, až su z toho polygony a nakoniec sa može rosypať cely obraz), alebo jadro nema dostatok prudu(často zapričinené slabym zdrojom, ale može byť aj jadro "zlé").Aj ked 12V vetva ma stale 12V (ber aj toleranciu merania). Navyše zdroj od EuroCase su fest na . Slabým zdrojom su večšinou ešte zapričinené resety grafickych adapterov cez VPU... Ale to takisto može byť aj teplotou.
Takže si vyber. Kedže 60° pre graficke jadro nieje nič neobvykle, tak to potom vyzera na zdroj. Skus si od niekoho požičať 400W ale nejaku kvalitnu a nie nejaky noname shit...
...možná to bude trochu OT, ale v tomhle příspěvku se píše o nějaké chybě...nemůže to mít souvislost?...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi! www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani) DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Dal jsem tam nový zdroj, Chill 510W. trápil jsem ji 1 1/2hodiny 3dmarkem 03 a bez problémů. Ale jak jsem psal minule, když jsem u toho Eurocase zrušil autoregulaci větráku tak už mi taky chyby nedělala, prostě se přehříval (zdroj), když jsem ho rozebral, tak jsem na vrtuli našel kapku toho silikonu nebo co to je, jak s ním zpevňujou přichycení součástek a vím určitě, že tejden předtím tam nebyl...
Díkes všem za pomoc, čau
"Všichni nemůžou bejt chytrý, ti hloupí musí tvořit výjimku, jinak by bylo na světě tolik hlouposti, že by z toho byl každej druhej blbej!"