Juiced

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rimer píše:Asi takhle pokud bude možné projíždět zatáčky ve 250 a po nárazu do zdi v klidu pojedete dál tak to pro mě bude další zbytečná hra jako NFSU. Nevím co je zábavného na hře kde vás nikdo nemůže porazit, protože jezdí jak ponocný a vaše auto je totálně nerozbitný. Demo jsem nehrál a jak to tady čtu tak to radši ani zkoušet nebudu.

Rally rulezzzzz
to by jsi udělal chybu bo by tady rozbití mělo bejt :wink:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Juiced je prvni TUNING hra s rozmlacovacim modelem..... Napr kdyz to clovek vic napere do zdi tak jde nitro do haje, a myslim ze INT souperu by se nemela hodnotit podle dema....

//2 rimmet: Pockat ty mas rad hry ktery jsou UNHUMAN??? - richard rally....
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Aj tak je to to nerealne....ked chces hru s poriadnym a realnym rozbijanim tak si zahraj S.C.A.R :wink:
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

frost.silenec píše:2 rimmet: Pockat ty mas rad hry ktery jsou UNHUMAN??? - richard rally....
Přesně tak baví mě se trápit s takovýma hrama. Jed jednu trať třeba 50 krát abych zase posunul rekord o 10 setin níž :) a nebo abych si mohl projed oblíbenou zatáčku a cítil ve volantu jak mi to jde krásně do smyku. Jo jo, to je moje.
NFSU jsem hrál taky, ale omlouvá mě, že mám komp doma teprve rok a tak jsem nevěděl, že existují i hry jako RBR a jaká je paráda jezdit to na volantu.

Jinak pokud to napereš do zdi a jde nitro do háje, tak to je stejně k ničemu, protože to auto má být nepojízdný, za chyby se má platit a pokud to napereš do zdi, tak bys už nikam jed neměl, toť můj názor, ale já jsem fakt masochista :)
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Jestli tam ten model poškození nebude pořádně dotáhnutý k "dokonalosti", tak bych to viděl na dva odjeté závody a pak pryč s tím z disku, jako arkáda už mi stačí NFS U - U2.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Ukazte mi lepsi reklamu na hru nez ma JUICED - http://gamezone.cz/DownloadStart.asp?idD=13864 !!! NICE :twisted:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Marian píše:Aj tak je to to nerealne....ked chces hru s poriadnym a realnym rozbijanim tak si zahraj S.C.A.R :wink:
ee to se mi nelíbilo, juiced bude supr už jen podle fotek rozbitýho auta :wink:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Rammstein píše:ee to se mi nelíbilo, juiced bude supr už jen podle fotek rozbitýho auta :wink:
Tak rozbitie auta je lepsie u SCAR...
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

frost.silenec píše:Ukazte mi lepsi reklamu na hru nez ma JUICED - http://gamezone.cz/DownloadStart.asp?idD=13864 !!! NICE :twisted:
hh supr :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/j/juicedr.html

SLINT ! :lol: :oops:

no koukám že NFSU bude opravdu asi horší :)
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

ja vam neviem mne sa tie dema zdali ubohe ked si tak vezmeme kolko to uz odkladaju tak by aj dema mohli vylepsit ma to dost bugov (demo) a fyzika sa mi tiez moc nepacila a podla obrazkov sa hra posudit neda dufam ze ju vydaju skor ako MOST WANTED lebo ked sa mi dostane pod ruku dalsie NFS tak si zasa nic ine nezahram :roll:
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Digitaldoom píše:http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/j/juicedr.html

SLINT ! :lol: :oops:

no koukám že NFSU bude opravdu asi horší :)

:-D :-D já si myslím že bude určo NFS horší, ale zase NFSMW bude zase určo lepší než Juiced :D
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

frost.silenec píše:Juiced je prvni TUNING hra s rozmlacovacim modelem..... Napr kdyz to clovek vic napere do zdi tak jde nitro do haje, a myslim ze INT souperu by se nemela hodnotit podle dema....
panacek ocividne nehral SRL ci predchozi dily :roll:
a SLR kdyby nemelo tak debilne blbej engine tak by to byla genialni hra, promakana ....
0118 999 881 999 119 7253
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

cool.user píše:
frost.silenec píše:Juiced je prvni TUNING hra s rozmlacovacim modelem..... Napr kdyz to clovek vic napere do zdi tak jde nitro do haje, a myslim ze INT souperu by se nemela hodnotit podle dema....
přesně :) Street legal racing je nejlepší tunění :) ten motor si tam tuníš přímo :) a rozbitelnost :) mňam :)
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

cool.user píše:
a SLR kdyby nemelo tak debilne blbej engine tak by to byla genialni hra, promakana ....
:oops: vlastne jsem SRL hral ale vazne to neslo hrat....... Pravdu diz bylo tam X moznosti motoru.... tuningu.....

// Ted vypadam ze nechci vypadat jako naprosta lama ale ja vazne SLR hral. :oops:
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

A co se takhle bavit o Juiced ? :wink: :roll: :wink:

U toho SLR je blbý to tunění, člověk nikdy neví co kam patří :D

hh ta recenze na bonuswebu je super samý klady :-D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Rammstein píše:A co se takhle bavit o Juiced ? :wink: :roll: :wink:

U toho SLR je blbý to tunění, člověk nikdy neví co kam patří :D

hh ta recenze na bonuswebu je super samý klady :-D
ja sem strojar ja u SLR přesně věděl kam co patří a to se mi děsně líbilo ...škoda že to neni v Juiced :( .....
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Digitaldoom píše:ja sem strojar ja u SLR přesně věděl kam co patří a to se mi děsně líbilo ...škoda že to neni v Juiced :( .....
To je spíše dobře :) zase bych nakoupil nějakej věci a nevěděl kam je dát :D ufff díky bohu že to tak u Juiced není :D
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

juiced out...
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
jara_mara
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara_mara »

Uz parim ode dneska Juiced full a reknu vam teda, ze NFSU2 je mnohem lepsi, je to takovy divny i graficky i hratelnoste, no nevim nevim....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“