Gainward 6600GT!!!
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Mirkana
- Začátečník

-
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No stahni si svuj bios z karty ten uprav a zase ho tam nahraj zpet.......Mirkana píše:a jaky bios tam mam dat z jake karty nebo jaky mate vyskoušeny jaky je fakt dobry diky??
nevim presne ale je to myslim "nvflash -b old.rom"
Ale jeste se radsi koukni...
Jinak ja jsem tak rozbehl teplotni cidlo u sveho Leadteka, pak ti to bude ukazovat pelotu primo v podrobnejch nastavenich obrazovky nebo v Rivatuneru.....
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- Mirkana
- Začátečník

-
- Mirkana
- Začátečník

-
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Cau nechapu co to neni jasne, vse uz je popsane vyse......Mirkana píše:to me fakt nikdo neporadite??
Udelas si zalohu sveho stareho biosu (bootovacka dosu, nvflash -b A:\old.rom)
No vlezes do widli v tom programu podle navodu zapnes to teplotni cidlo, bios ulozis na disketu treba jako novy.rom....
Vlezes do dosu
nvflash -r
nvflash -4 -5 -6 A:\novy.rom
No restartnes kompl a hotovo....
Tot vse.....
Cus bus, Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- Fifi
- Středně pokročilý

Oceňuji tento thread. Byl jsem přesvědčený, že Leadtek je nejlepší, ale měl jsem zkušenosti pouze s verzí pro PEG Extreme. Gainward (pro AGP8x) je srovnatelný pouze s Asusem TOP (AGP8x), ale ten je o poznání dražší. Takže jsem si objednal Gainwarda. Tím to se omlouvám, že jsem všechny zastánce Gainwardu odrazoval od koupě VGA AGP8x karty.
- Duurkoo
- Začátečník

Ja som to robil podla tohto navodu http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=2379 , tiez prvy krat v zivote som flashoval BIOS a bez problemov som to zmakol. Ak daco nebudes vediet, napis SZMirkana píše:tak pomuže mi nekdo
AMD64 2800+@2,4GHz cooled by Primecooler HCIII+ Cu; GIGABYTE K8NS; TwinMOS 512MB - 400MHz; Sparkle 6600GT (600/1150MHz) cooled by Zalman VF700-Cu; SAMSUNG 120GB SATA 7200rpm; DV-W Teac 516GA; 17'' LCD MAG 776/DVI; repro Creative Labs I-TRIGUE 3400; case KME, 350W
- Fifi
- Středně pokročilý

No tak jsem si pořídil Asus N6600GT TOP (dvě teplotní čídla-jádro, okolí). Momentálně nejlevnější 6600GT (AGP8x) s 1.6 ns pamětmi. Upgradoval jsem z R9600XT. Všeobecně ve 3D akčních hrách jsem zaznamenal velký nárůst výkonu. Zklamáním byly náročnější hry jako Rome:TotalWar. Zde karta přinesla jen velmi malé zrychlení. Co se týče přetaktování, tak s originálním chaldičem 585 jádro a 1220 paměti (základ 520/1100). Přemýšlím jestli mám vylepšovat chlazení (AC VGA Silencer rev.2). Chtěl bych dosáhnout alespoň 600 Mhz u jádra. Jinak 3Dmark05 3887-3905 bodů. je to celkem veliký rozptyl, ale pokaždé vypočte jinou hodnotu.
- durod
- Středně pokročilý