Smith píše:taky nechápu, proč to ještě vůbec vydávají na CD, instalovat něco z 5CD je hrůza.
Podla mna to je dobra kravina vydavat to este na CD.Si predstav ze sa ti jedno z napr 5tich Cd pokazi.Co potom? Asi tak...............
Yes,yes uz len chvilku a GTA SA mame tu!Jezis ja sa tak tesim ja uz to chcem mat!!!
Smith píše:taky nechápu, proč to ještě vůbec vydávají na CD, instalovat něco z 5CD je hrůza.
Podla mna to je dobra kravina vydavat to este na CD.Si predstav ze sa ti jedno z napr 5tich Cd pokazi.Co potom? Asi tak...............
Yes,yes uz len chvilku a GTA SA mame tu!Jezis ja sa tak tesim ja uz to chcem mat!!!
co potom ? tak to reklamuješ.
ještě 6 dnů !!! a největší pařba tohoto roku je tu
Právě proto jedu ze záložních kopií. Jen by mě zajímalo, jakou ochranu ta hra bude mít.
Tomu bych moc nevěřil, protože to neni zrovna nejnovější a nejlepší engine. Takže hw nároků se vůbec nebojim.
PC s CPU cca 3GHz a 1 GB ram, 66xx GT a lepší - podle mě to rozeběhne úplně v poho.
vzhledem k tomu, ze je to uz 5 let skoro stejnej engine by se museli hodne ozrat, aby tak zmrsili konverzi... vzdyt je to z PS2, ktery ma hooodne malej vykon.
Honny píše:vzhledem k tomu, ze je to uz 5 let skoro stejnej engine by se museli hodne ozrat, aby tak zmrsili konverzi... vzdyt je to z PS2, ktery ma hooodne malej vykon.
nj, ale na PC sou hooodne vetsi textury, hoodne lepsi efekty a cely je to turbolepsi.. (proste toho pc pocita vic aby to bylo koukatelny,, odmyslete si ty pr kecy)
já to našel tady http://www.shitforum.wz.cz/viewforum.php?f=43 a už ho sosám. To bude ale pecka no nedospím, nedospím. Ježíšmarjá no jak já se těším do práznin už nepudu do školy, až pro vízo
tak to je clone verze ne díky, ale při každém hraní odpojovat mechaniky přes starforce nightmare nechci. Na to kašlu. Zlatý reload nebo hooldum,vengeance apod.