NFS Underground 2
Moderátor: Baneshee
- ace
- Začátečník
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na žádný bug sem nenarazil. Hrál sem to bez patche,bez cheatů, a dohrál komplet, jediná vec je že pokud nemáš třeba blbost jako boční samolepky na dveře tak tě to pak nepustí dál a musíš to dojezdit jak radí výše ale je to blbost jde to normálně poctivěeraser007 píše:aj mna to sralo ale nakoniec som zistil ze je to bug - to vypisuje na zaciatku hry a vtedy ma aj preco...
a zbytok dojazdi z menu - myslim ze World Map ponuka
- Rammstein
- Začátečník
Přesně to mě naštavalo, jsem to auto musel vytunit karbonem (jinak by mě to nepustilo) a pak to auto bylo tak hnusný (((( sem musel všechny samolepky odlepit atd (((Dzin píše:.........jediná vec je že pokud nemáš třeba blbost jako boční samolepky na dveře tak tě to pak nepustí dál a musíš to dojezdit jak radí výše ale je to blbost jde to normálně poctivě
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Nesquik
- Začátečník
Mam zajeto 65%. Dojel sem poslední závod na mapě a přišla mi SMSka od tý mařeny že grtuluje a prej esli chci jezdit dál tak musím navštívit garáž. Přijel sem tam a nic. Taxem chvíli závodil na ulici s ostatníman a přišla další SMSka - esli mi nevrátíš auto tax dojezdil, sejdem se u autoprodejce. A hovno. U žádnýho z autoprodejců nikdo neni.
Co mam dělat?
Jo a když dám "T" tak tam je uvolněných dílů 100%, ale rozšíření mi nejde. Obchody sem našel všechny.
Co mam dělat?
Jo a když dám "T" tak tam je uvolněných dílů 100%, ale rozšíření mi nejde. Obchody sem našel všechny.
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- jara_mara
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník
- jara_mara
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Rammstein píše:S2000 by měla jít koupit a Corsa a 106 je pro evropskou verzy hry a předpokládám že máš americkoujara_mara píše:Nevite nekdo jak tam mam dostat S2000? Corsa a 106 mi jede....
No pro corsu a 106 sem tam musel davat ty SAVY, ale s nema hrat singel, jenom kariera. Tak o nevim jakou mam verzi, ale S2000 tam na 100% neni, uz jsem NFSU2 5x dohral
- cr89azy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja to nikdy nedohral, bo jeden muj kamos to u me hral a byl tak aktivni, ze vykopl napajeci kabel z PC A zkousel jsem to preistalovat, uplne smazat vsechno z PC proste vsechno a porad mi to nejde ...
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Red Dwarf
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- LuckeR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- dzungales
- Začátečník
ja takisto som to uz parkrat presiel,no mne sa zda, ze tie pointy pripisuje podla typu obtiaznosti na ktorej hras.pokial to hras na easy,tak hoci uz budes finishovat hru, tak ti aj tak neodomkne vsetky vecicky.nejlepsie je to hrat na hard a priebezne si vybavovat preteky z world map. pretoze na to aby si dostal pointy a otvoril si dalsie veci musis zajazdit pretek pod urcity cas. mozes vyhrat pretek, no pointy ti nepripise,lebo si mal slabsi cas.takze tam treba ist po rekordoch trate.
moj nazor rulllez
moj nazor rulllez
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Scorp
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý
- Scorp
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý
Já jedu bez problémů na 1280x1024 + max AA.
Není možné, že ta hra pozná shit grafiku 5200 a více nepustí?
Není možné, že ta hra pozná shit grafiku 5200 a více nepustí?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Scorp
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele: