Vyber repro 5.1 .....

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Vizi
Začátečník
Začátečník

Vyber repro 5.1 .....

Příspěvek od Vizi »

cauec kouknete nekdo na tito repro prosim vyber je mezi

ModeCom MC-2000 Stříbrná, 5.1, 130W RMS, dřevěné repro

Kód: Vybrat vše

http://shop.computershop.cz/eshop/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=11624
a osvedcene :wink:

GENIUS SW 5.1HT Surround Dřevěné, 120W RMS

prvni uvedene sou na trhu par tejdnu nema nekdo s nema zkusenosti vzhledove vypadaj v poho zvuk by chtelo porovnat s genius

thnx
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

mně se zamlouvají tyto http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843343 ... jenže jsem je ještě neslyšel...asi si je objednám a při nejhorším se to dá do 14 dnů vrátit 8)

//jinak podobnej thread je zde http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=36717
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

o tech sem taky hodne cet ale prej sumi nebo co v celku hodne kritiky tak nev ale zalezi kdo kritizuje ze :) prve sem do nich taky chtel jit no
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

Visi píše:o tech sem taky hodne cet ale prej sumi nebo co v celku hodne kritiky tak nev ale zalezi kdo kritizuje ze :) prve sem do nich taky chtel jit no
V této cenové kategorii se taky nedaj čekat zázraky. Jetli jseš netopýr (jako že já nejsem :oops: ) tak pro tebe bude jakékoli repro za 3k vyhozený prachy....už jsem těch recenzí sjel docela dost, ale nenašel jsem vyloženého vítěze...jestli máš nějaké linky na recenze těch Gembirdů tak je pls nahoď :)
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

mhl píše:
Visi píše:o tech sem taky hodne cet ale prej sumi nebo co v celku hodne kritiky tak nev ale zalezi kdo kritizuje ze :) prve sem do nich taky chtel jit no
V této cenové kategorii se taky nedaj čekat zázraky. Jetli jseš netopýr (jako že já nejsem :oops: ) tak pro tebe bude jakékoli repro za 3k vyhozený prachy....už jsem těch recenzí sjel docela dost, ale nenašel jsem vyloženého vítěze...jestli máš nějaké linky na recenze těch Gembirdů tak je pls nahoď :)
No,ale kazdy nema na Logitechy Z-5500 digital za 9600 Kč (v SR takmer
12 000Sk). :? :wink:
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeMeM9aA »

350Z píše: No,ale kazdy nema na Logitechy Z-5500 digital za 9600 Kč (v SR takmer
12 000Sk). :? :wink:
No pokud si netopyr tak v klidu zapomen i na tyhle.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“