botovani XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- kowyk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
botovani XP
Kamos ma rozdeleny disk na 2 a na prvnim mel XP a ted nainstaloval i na druhej XP, ale nezobrazuje se mu tam botovaci nabidka a rovnou se to nabotuje z toho dsruhyho disku. A on potrebuje, aby se to nabotovalo z toho prvniho.Mohl by mi nekdo poradit co s tim ma delat.
Vim, ze uz se tady urcite resilo, ale ja hledal a nic jsem nenasel.
Vim, ze uz se tady urcite resilo, ale ja hledal a nic jsem nenasel.
Q6600,MSI P35-Neo2 FR, 320 GB WD, 4GB Zeppelin, GF 8600GT..
Home made water cooling..
Home made water cooling..
- QWERTY99
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- kowyk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Skeeter
- Začátečník

Mam stejnou otazku.Ted sem rozdelil disk a chystam se na ten novej nainstalovat winXP x64 ale nevim co to udela pri restartu....na prvnim disku jsou winXP pro ze kterejch ted jedu.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Shit
- Odborník PCT

- cabman
- Středně pokročilý

Asi to najdi v google a s konkrétním zádrhelem poradím. Jedná se o konfiguraci boot.ini a mbr. V podstatě nezáleží který systém se instaluje první a kam se instalují - téměř vše se nechá překonfigurovat ve Win zavaděči.
To Admininstrators: Možná by to chtělo udělat faq s nastavováním a konfigurací různých zavaděčů. Něco se tu nechá vyhrabat, ale připadá mi to takový neutříděný. Přitom je to možná škoda- vždy mě děsí věta "prvně instalujte Win98/ME, pak XP a porovná se to samo".
To Admininstrators: Možná by to chtělo udělat faq s nastavováním a konfigurací různých zavaděčů. Něco se tu nechá vyhrabat, ale připadá mi to takový neutříděný. Přitom je to možná škoda- vždy mě děsí věta "prvně instalujte Win98/ME, pak XP a porovná se to samo".
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Shit
- Odborník PCT

- kowyk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Skeeter
- Začátečník