Bootdisk pro xp

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bootdisk pro xp

Příspěvek od Seltsian-Void »

Prosim, potrebuju zjistit, jetli jdou pro system xp vytvorit bootovaci diskety, jako to slo pro win 2000.Diky za radu.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Bootdisk pro xp

Příspěvek od Dzin »

Seltsian-Void píše:Prosim, potrebuju zjistit, jetli jdou pro system xp vytvorit bootovaci diskety, jako to slo pro win 2000.Diky za radu.
Jak to myslíš? Na co to ptřebuješ?
Normální boot disketa třeba z winMe ti bude fungovat i když máš na disku XP, to nemá vliv nebo 2000....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dzin napsal:Jak to myslíš? Na co to ptřebuješ?
Normální boot disketa třeba z winMe ti bude fungovat i když máš na disku XP, to nemá vliv nebo 2000....

Ok, jasny, mozna si nerozumime.Normalni instalaci win xp nespustis z prikazoveho radku dos...to je ten problem, dam priklad.Nekdo mi prenese PC bez naistalovaneho systemu, ja si pres bootdosk win98 spustim dosovskej prikazovej radek....z nej nainstaluju win 98 po nainstalovani win 98 spustim inovaci na win xp.Ale to uz je na me moc zdlouhavy.Stejny problem byl i u win 2000, tam ale lze vytvorit 4 diskety, z kterych lze system nainstalovat primo z dos bez inovaco z jineho systemu, potreboval bych vedet, jestli lze to samy udelat i ve win xp, proste jestli lze udelat ty samy diskety, ale pro win xp.Diky
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Pokud je disk v NTFS tak s disketou neuspěješ-nemáš oprávnění. Já to normálně řeším přes BIOS, dáš bootovat z CD a je to..
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

XPM píše:Pokud je disk v NTFS tak s disketou neuspěješ-nemáš oprávnění. Já to normálně řeším přes BIOS, dáš bootovat z CD a je to..
Disk je ve formatu fat32.A zkousel si takhle naistalovat win xp na holym zformatovanym pc?
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Diky Ti moc, bejt holka mash u me pusu :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“