Zdar pani.
Mam taky hodne blby problem a to ze pri pozerani doplnkoveho videa v hre MEDAL OF HONOR: PACIFIC ASSAULT mi zrazu vyplo monitor, ale to len tak ze obraz ostal cierny. Kontrolka svietila stale ako keby bol zapnuty. Aj zvuk bezal dalej. Ked restartujem system tak pocujem ako nabehne windows ale obraz nieje. Po pamati ho aj dokazem vypnut.
Tak sa chcem spytat ci to moze byt len zniceny monitor alebo moze byt aj nieco s grafikou. Najhorsie na tom je ze to momentalne nemam absolutne kde vyskusat.
Tak ak by ste niekto nieco o tom vedeli, tak mi poradte.
Dakujem.
Odpaleny monitor alebo grafika?
Moderátor: maXXmilian
- Sego
- Nováček

-
- NANAO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sego
- Nováček

-
- MaTTo S
- Začátečník

-
To bude v monitore ... Lebo graficka ma trosku ine priznaky ked odide do kremikoveho neba .. Bud sa resetne PC a uz len pocujes pipanie ze je problem z GK alebo na monitore by si videl vselijake kraviny rozsypany obraz vselijake ciary atd .
A aj ty sam pises ze ten moonitor bol dost stary . Zanes ho do nejakej opravy a ak to bude solidny servis ti ho najprv vyskusaju a ked im nepojde je to jasne ze chyba je v nom . Skus to tak mas to najjednoduchsie ak nemas na akom dalsom PC ten monitor vyskusat -
A aj ty sam pises ze ten moonitor bol dost stary . Zanes ho do nejakej opravy a ak to bude solidny servis ti ho najprv vyskusaju a ked im nepojde je to jasne ze chyba je v nom . Skus to tak mas to najjednoduchsie ak nemas na akom dalsom PC ten monitor vyskusat -
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- Sego
- Nováček

-
- Gerbes
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: