MSI K8M Neo-V (K8M800) - zkusenosti, taktovani?
Moderátor: Eddward
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MSI K8M Neo-V (K8M800) - zkusenosti, taktovani?
Lidi kamos ma tuhle desku a já si snnou dneska hraju.....má v tom 2800+ a 512 Kingmaxi/400 mhz...
no zkousel jsem taktovat a dostal jsem se na 220*9 synchrone.....pak už nestihali ramky tak jsem dal pomer mezi FSB:RAM a zkousel dál taktovat a dostal jsem se maximalne na 225*9.....při 230 už blbl S-ATA port....asi moc vysoka frekvence PCI...
Nevite nekdo kde se zapíná PCI LOCK???to tam nikde v biosu neni a já ani nevim jestli to ta deska umí:(
Nevite nekdo co s tim???já vim ze tahle deska je hroznej "SHIT" ale moje to nenii a kamos to chtel zkusit pretocit:)
no zkousel jsem taktovat a dostal jsem se na 220*9 synchrone.....pak už nestihali ramky tak jsem dal pomer mezi FSB:RAM a zkousel dál taktovat a dostal jsem se maximalne na 225*9.....při 230 už blbl S-ATA port....asi moc vysoka frekvence PCI...
Nevite nekdo kde se zapíná PCI LOCK???to tam nikde v biosu neni a já ani nevim jestli to ta deska umí:(
Nevite nekdo co s tim???já vim ze tahle deska je hroznej "SHIT" ale moje to nenii a kamos to chtel zkusit pretocit:)
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prave dnes idem do svojho "prechodneho" ( nudzoveho ) PC davat tuto dosku + Sempron 2600+ .... takze mozem napisat vysledok na ktory sa dostanem.....
Kazdopadne uz urcenie dosky vobec nesmeruje na pretaktovanie .... V serie su urcene skor na kancelarske nasadenie...., takze rozhodne by som necakal ziadny zazrak.....
....., ja osobne predpokladam ze je to klasicka VIA K8M800 ..... teda ziadny PCI/AGP lock.....
Kazdopadne uz urcenie dosky vobec nesmeruje na pretaktovanie .... V serie su urcene skor na kancelarske nasadenie...., takze rozhodne by som necakal ziadny zazrak.....
Tiez ma celkom prekvapil ten popis .....Highlander píše:Via K8M800pro
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sory lidi já už blbnu melo tam bejt K8T800 pro.....soryyyyyyyyy:)Smith píše:Takový čipset ani neexistuje.Highlander píše: btw...Via K8M800pro ...ta PCI/AGP lock už má ne???nebo se pletu?
btw....jinak z tehle desky nedostanu vic jak 225 FSB,pak už blbne řadič pro S-ATA....takze to je docela sux....
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

Jsou podstatně lepší řešení s K8T800Pro než to, o kterým píšeš... Třeba Abitka... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=23252&start=80 
- -hanys-
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: