Problém s hrama (vymyslíte lepší název?)

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
mir77
Začátečník
Začátečník

Problém s hrama (vymyslíte lepší název?)

Příspěvek od mir77 »

Jde o to, že jsem nedávno formátoval, nainstaloval jsem si zpět všechen soft co jsem měl a taky stejný ovladače ( Forceware 67.20)... Občas se mi stane, že pustim Counter-Strike 1.6, nebo klidně i normálně Half-Life a mám jen černo.. slyším cvakání menu, můžu do console a poslepu klidně pustit hru, ale prostě mám černo... Hraju třeba Nexus - The Jupiter Incident a najednou se mi objevý dost drsný artefakty v obraze a musim hru schodit přes spráce úloh... obzvlášť po tom, co se mi tohle stane v Nexusu, začnou blbnout všechny hry... CS, HL, artefaky v menu a ve hře Freelancer, prostě vše v hajzlu... pomůže však obyčejný restart... Zatím jsem zkoušel Forceware 67.20 a 67.03, když jsem těsně po instalaci nainstaloval 71.84 nebo 76.45, nešli mi videa (???) a když sem dal 56.72, se kterejma jsem nikdy neměl jedinej problém, tak mi nešli hry :o . Takže táži se vás.. co s tim? víte někdo???

moje sestava:
motherboard - ASUS A7V800
grafika - GeForceFX 5600XT 256MB od Prolinku
paměti - 2x 512 MB DDR400 Samsung
op. sys. - Windows XP Professional SP2 cz, Direct 9.0c, poslední VIA Hyperion...
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Updatni si na desce BIOS na verzi 1.009 (nebo jak se verze biosu přesně jmenuje) :wink:
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Shit píše:Updatni si na desce BIOS na verzi 1.009 (nebo jak se verze biosu přesně jmenuje) :wink:
mám...
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

No.. bádám dál a dál začínám zjišťovat věc, která mi dost vadí... Zmíněnej problém mám se všema hrama běžícíma pod Direct 9.0... nevim, jestli by byl rozdíl třeba u her na dircet 9.0a, 9.0b či 9.0c... ale vypadá to asi tak, že budu muset formátovat.. a tom sem formátoval nedávno a před tim mi systém běžel v klidu asi rok... :-(
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Seltsian-Void »

Zkousel si preinstalovat directX?Po tom bych sel asi jako vprvni, zkus jinou verzi....
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Seltsian-Void píše:Zkousel si preinstalovat directX?Po tom bych sel asi jako vprvni, zkus jinou verzi....
no.. vono přeinstalovat directx... konkrítně directx9 neni zrovna nejlehčí záležitost :-) jinou devítku tam nenarvu.. zkusim tam hodit osmičku, co to provede, ale podlě mě, to nepude...
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

to víš, že to nejde... bohužel.. zkusim najít nějakej odinstalátor, co to provede... ale rád bych to vyřešil bez formátu...

tak a sem v hajzlu... nějak sem dx90c odstranil a pak znovu nainstaloval, ale nepomohlo to... teda ve FlatOutu se rozdíl neprojevil... takže... bádámj dál :-(
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

bylo by to good, kdyby mi to nenapsalo, že to nepodporuje mojí verzi windows :-D sem ještě neviděl :-D
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mir77 píše:.. zkusim najít nějakej odinstalátor, co to provede...
Zkus directxbuster...mam s nim docela good zkusenosti.Najdes ho na http://www.stahuj.cz
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Seltsian-Void píše:
mir77 píše:.. zkusim najít nějakej odinstalátor, co to provede...
Zkus directxbuster...mam s nim docela good zkusenosti.Najdes ho na http://www.stahuj.cz
dík.. mrknu na to...
Seltsian-Void
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mir77 píše:
Seltsian-Void píše: Zkus directxbuster...mam s nim docela good zkusenosti.Najdes ho na http://www.stahuj.cz
dík.. mrknu na to...
jj, nemas za co, snad Ti to pomuze 8)
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

Seltsian-Void píše:
mir77 píše: dík.. mrknu na to...
jj, nemas za co, snad Ti to pomuze 8)
nepomohlo :-( ale co.. formát už je za mnou, teď už jen instaluju aplikace, takže fuck of...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“