Problem s LG 4163B a mediem Verbatim
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Sid Vicious
- Nováček

-
Problem s LG 4163B a mediem Verbatim
Dobry den,
mam tu jeden problem a rad bych ho vyresil. Mam tuto vypalovacku chvili. vcera jsem kopiroval par DVD filmu, ktere byly vypaleny na media Verbatim. Par filmu bylo i ruznych noname mediich. Na noname mediich jsem vse zkopiroval naprosto perfektne a image soubor je bez chyby...ovsem jakmile chci vytvaret image soubor z filmu, ktery je na Verbatim mediich tak me zacne Nero hlasit "chyba cteni sektoru". Zkousel jsem Nero, Alcohol, CloeCD, DVD Descrypter..proste vsechno mozne ale nic nepomaha. Firmware mam nejnovejsi. Nevite nekdo kde by mohl byt zakopany pes?..za vsechny pripominky a napady budu vdecnej.
mam tu jeden problem a rad bych ho vyresil. Mam tuto vypalovacku chvili. vcera jsem kopiroval par DVD filmu, ktere byly vypaleny na media Verbatim. Par filmu bylo i ruznych noname mediich. Na noname mediich jsem vse zkopiroval naprosto perfektne a image soubor je bez chyby...ovsem jakmile chci vytvaret image soubor z filmu, ktery je na Verbatim mediich tak me zacne Nero hlasit "chyba cteni sektoru". Zkousel jsem Nero, Alcohol, CloeCD, DVD Descrypter..proste vsechno mozne ale nic nepomaha. Firmware mam nejnovejsi. Nevite nekdo kde by mohl byt zakopany pes?..za vsechny pripominky a napady budu vdecnej.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Sid Vicious
- Nováček

-
to me taky napadlo, jenze aby bylo spatne vypalenejch cca vsech 10 filmku co na tech verbatimech jsou se me nezda
asi zapujcil jinou palirnu a vyzkousim, ale moc sanci tomu nedavam
jinak tech chyb to tam zacne vyhazovat furu, to bych si nerisknul prepalit
kdyby mel nekdo stejnej vyresenej problem tak pls napiste
dik
asi zapujcil jinou palirnu a vyzkousim, ale moc sanci tomu nedavam
jinak tech chyb to tam zacne vyhazovat furu, to bych si nerisknul prepalit
kdyby mel nekdo stejnej vyresenej problem tak pls napiste
dik
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- mad_zed
- Začátečník

-
Nebo to kopiruj jako ja,ne kvuli moji mechanice,ale kdyz neco prepaleneho od tchana kopiruju,taky me to haze chyby.Stahni si ISO Buster z www.isobuster.com na disk,on se snazi pres ty chyby prekousat,mozna to bude dyl trvat,ale bude to bez chyb.Jinak verbatimy do tehle mechaniky patri jak motor do auta,slapou skvele,stejne tak imation a TDK.Firmware mam 104
Procal:intel 540J 3,2@4,017(max.) Deska:Epox EP-5EPA+ Pamet:2x512MB Transcend-Dual Channel Mechanika:LG-GSA4163B Grafika:ATI x600xt 128MB VIVO 500@550 740@800-Gigabyte Monitor:Acer LCD 19" AL1916
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mad_zed
- Začátečník

-
Dneska jsem resil podobny problem.Tchan si totiz vypalil par veci na DVD Kingdisky a ted(po 3mesicich) zjistil,ze mu ani jedno nejede ma mechaniku BTC,zkousel jsem to precist v LG GSA4163B ve stolnim prehravaci a ani tuk,tak to zkusil u znameho,ktery ma nejakou LiteOnku a jeste u kohosi a obema to jede.Ze by firmware v GSA4163B neznal takove shity jako kingdisky a LiteOn ano? 
Procal:intel 540J 3,2@4,017(max.) Deska:Epox EP-5EPA+ Pamet:2x512MB Transcend-Dual Channel Mechanika:LG-GSA4163B Grafika:ATI x600xt 128MB VIVO 500@550 740@800-Gigabyte Monitor:Acer LCD 19" AL1916