LG 1730SGNT

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
nostrom
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

LG 1730SGNT

Příspěvek od nostrom »

Mam zajem o koupi tohoto LCD, ale v internetovych diskusich jsem casto cetl ze se na tomot LCD obevuji svetle pruhy pri hornim a dolnim okraji obrazovky. Chtel bych se zeptat jestli se to obevuje u vsech LCD tohoto typu a zda se to da odstranit vyladenim obrazu a jestli je to zavazna chyba . Dekuji za odpoved.
Intel i5 750@3,6Ghz, Gigabyte UD3, 4GB DDR3 Kingston, Gigabyte GTX 460 1GB, Corsair HX620W, 24" LCD Samsung P2450
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: LG 1730SGNT

Příspěvek od SleepY.664 »

Tohle se projevuje u většiny montorů se dvěma osvětlovacíma lampama umístěnejma nahoře a dole (např. Samsung 710T). Je to spíš vlastnost, záleží na tom, jak moc ti to vadí.
Jade
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jade »

Takze: Prisel mi asi tak pred hodinkou a uz se usidlil na mem stole. Nasel jsem zatim pouze jeden vadny bodik, ale je videt jen asi do vzdalenosti 40cm. To podsviceni dvema lampama a tim vznikle dva pruhy mi nijak viditelny neprijdou, ale muze to byt jen subjektivni dojem. Jedinou nevyhodu vidim v tom, ze se neda naklanet, nebo jsem na to alespon zatim neprisel. Je to moje prvni LCD, takze nemohu objektivne soudit, ale nadseni je velike.
Life is game
Just play it
nostrom
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nostrom »

Jade píše:Takze: Prisel mi asi tak pred hodinkou a uz se usidlil na mem stole. Nasel jsem zatim pouze jeden vadny bodik, ale je videt jen asi do vzdalenosti 40cm. To podsviceni dvema lampama a tim vznikle dva pruhy mi nijak viditelny neprijdou, ale muze to byt jen subjektivni dojem. Jedinou nevyhodu vidim v tom, ze se neda naklanet, nebo jsem na to alespon zatim neprisel. Je to moje prvni LCD, takze nemohu objektivne soudit, ale nadseni je velike.
Ja jsem se nakonec rozhodl pro Benq 767-12. Obednal jsem ho z Alzasoftu, prisel bez jedineho vadneho bodu, obraz perfektni, podsviceni rovnomerne. Na to kolik stal je to bomba. :roll:
Intel i5 750@3,6Ghz, Gigabyte UD3, 4GB DDR3 Kingston, Gigabyte GTX 460 1GB, Corsair HX620W, 24" LCD Samsung P2450
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Jade píše:Takze: Prisel mi asi tak pred hodinkou a uz se usidlil na mem stole. Nasel jsem zatim pouze jeden vadny bodik, ale je videt jen asi do vzdalenosti 40cm. To podsviceni dvema lampama a tim vznikle dva pruhy mi nijak viditelny neprijdou, ale muze to byt jen subjektivni dojem. Jedinou nevyhodu vidim v tom, ze se neda naklanet, nebo jsem na to alespon zatim neprisel. Je to moje prvni LCD, takze nemohu objektivne soudit, ale nadseni je velike.
Jak jsi spokojen? Jake zobrazeni je ve hrach? Zvlada to vsechno v pohode? Taky si na neho brousim zuby..... :roll:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Monitor lezi predemnou a jsem naprosto unesen. Super!!! Odezva 12ms je luxusni:). Jen se chci zeptat na jednu vec. Pri standartnim rozliseni 1280x1024 je na tomto monitoru 60Hz. Muzu pri tomto rozliseni nastavit treba 75Hz? Nebude nejaka velka zatez pro monitor?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“