Zkušenosti s BartPE-XPE

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Zkušenosti s BartPE-XPE

Příspěvek od Dzin »

Tak jsem vyzkoušel vytvořit boot XP dle návodů na
pctuningu
craftcom
Zatím to jde, akorát ješte je problém ze SATA disky ale už to řeším a snad to pujde. Až vyjde čas tak to vyzkouším.
Když tak sem pište zkušenosti a problémy s tímto tématem. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak už to běhá i ze SATA disky. :)
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

bude to makat pokud mam Raid?
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

B@RT píše:bude to makat pokud mam Raid?
Když si tam natáhneš drivery na raid tak by mělo. JInak to jede i jen z CD takže přinejhorším..... :lol:
Mě to zbaštilo oba SATA disky co mám. Ted akorát nerozběhal jsem zvukovku tak uvidíme, ani na noutu ani na deskotopu ale nemám moc času takže se nato ještě mrknu. :)
Craft
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Jen ty nejlepší :) .

Craft
Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Craft píše:Jen ty nejlepší :) .

Craft
??????
Co tím myslíš? :?
Craft
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Dzin píše:
Craft píše:Jen ty nejlepší :) .

Craft
??????
Co tím myslíš? :?
Nadpis tvé rubriky zní : Zkušenosti s BarPE-XPE, proto má odpověď byla jen ty nejlepší :wink: . Myslím, že mé znalosti co se BartPE-XPE týče, jsou už slušné, možná :-D . Jsem totiž autorem a provozovatelem webu Craftcom a odtud byl také převzat a zveřejněn můj článek na PCtuningu, i když mezitím jsem na něm udělal nějaké změny, takže vše aktuální je na Craftcomu. Hledám, ale lidi, kteří se taky chtějí podělit o své zkušenosti a případné autory článků nebo přispěvovatele na webu Craftcom. Ten jsem primárně za tímto účelem vytvořil a jak se zdá, nadšení ti nechybí, takže pokud by jsi měl zájem, kontaktní adresa je na stránkách.

Craft
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2 Craft: Aha :) já myslel že mi radíš jak rozběhat zvukovky.... :oops:
Tvé stránky znám velmi dobře čerpal jsem vlastně z tvých stránek vše.
Jsou velmi dobré, máš mou úctu a dík.
Co se týká zkušeností tak rád pomůžu ale je to názor laika :)
Šlo mi o to mít LIVE CD které mi pomuže zachránit data na noutu a deskotopu třeba při havárii disku nebo nákaze virem a to se mi až na zprovoznění zvukovky podařilo. Nejvíc se mi líbí integrace antiviru!"u mě AVG" a ADaware atd. Jinak ted jsem na to m časově velmi zle bude líp. :)
Craft
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Stránky vlastně vzešly na popud na zive.cz, kde chodím rád do poradny a zjistil jsem, že spoustu lidí v tomto tápe stejně jako kdysi já, když jsem s BartPE začínal a rozhodl jsem k vytvoření těchto stránek a založit hlavně nějakou CZ podporu, protože veškeré informace jsou na zahraničních webech a někdy tomu nerozumím ani já :-D. Jinak v současné době tvoří Craftcom dva lidé já a Pavel, který se přidal hned ze startu webu, kde má taky hodně zajímavých článků a jehož znalostí si dost vážím. Ale každopádně jakýkoliv nadšenec, který se nebojí experimentovat a chce se podělit o své zkušenosti (třeba s nejakým pluginem) je vítán, protože není v mojich silách všechno vyzkoušet a sám ještě se mám stále co učit :wink:. Zvažuji totiž založení nové rubriky zaměřené na práci s pluginy, kde by byl mimo jiné třeba i podrobnější postup integrace nějakého obsáhlejšího pluginu a také proto, že toto je už přístupné větší skupině lidí, kterým se podařilo zdárně integrovat potřebný plugin do BartPE nebo BartPE-XPE. Takhle do podrobna to sám rozebírat bych už časové nezvládal ani náhodou :( .

Neznám sice typ tvojí zvukovky, ale těm šťastnějším by mohl pomoci tento plugin C-Media-Audio-Device <RaH-313-103> http://www.reatogo.de/BartPE/FEATURES/a ... lugins.htm. Pokud nevíš jak jej stáhnout potřebné info najdeš na Craftcomu v rubrice Plugins. Ovšem pokud máš exota jako já, který si moc nerozumí s ovladači (Zoltrix), držím ji jenom z důvodu optiky (In a Out), tak tě čeká krušná práce. Sám jsem nad tím strávil nemálo času, než jsem ji nějak rozchodil, ale tady už si člověk musí pohrát s registry.
Jinak jsem dneska letmo otestoval poslední verzi "Megapacku" od reatogo, kde už autodriver podporuje i tvorbu grafických a zvukových ovladačů, ale bohužel jenom pro placenou verzi Premium, což je škoda a zdá se, že jsou to momentálně s RamDrive jedny z mála věcí, které zatím nejsou jinak přístupné, no uvidíme :).

BTW. Konečně taky někdo, kdo si umí nastavit AVG a necpe hned všude sice dobrý, ale drahý a většinou nelegálně používaný Nod32.

Craft
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Craft píše:
Neznám sice typ tvojí zvukovky, ale těm šťastnějším by mohl pomoci tento plugin C-Media-Audio-Device <RaH-313-103> http://www.reatogo.de/BartPE/FEATURES/a ... lugins.htm.
BTW. Konečně taky někdo, kdo si umí nastavit AVG a necpe hned všude sice dobrý, ale drahý a většinou nelegálně používaný Nod32.

Craft
Ten link nefunguje stranka not found :(
Mam CMI9739A ne desktopu a Conexant AMC Audio na noutu.
AVG mám verzi 7 samozřejmě legálně, dyť je za pár pěnez jako OEM.
Až budu na desktopu tak zkusim ten plugin teda pokud pujde link a taky až bude trochu času.....
:)
Craft
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Nevím sice proč ten link nefunguje, když tak klikni na http://www.craftcom.net/07_odkazy/odkazy.htm a je to druhý odkaz z vrchu.
Ale obávám se, že s ním nejspíše u těchto zvukovek nepochodíš. Hodně štěstí a pevné nervy, né vždy jde všechno snadno a rychle :) .
Taky si to myslím, co se AVG týče.

BTW. Rychlá kola mám taky rád, ale 4 (nad 100 PS), ke 2 nemám důvěru :).

Craft
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak včera v noci sem to zkoušel a zvukovky nic. Dokonce ten plugin udelatrochu bordel tak nejak ve všem. Tak sem ho vyhodil a pohoda. :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“