Stránky vlastně vzešly na popud na zive.cz, kde chodím rád do poradny a zjistil jsem, že spoustu lidí v tomto tápe stejně jako kdysi já, když jsem s BartPE začínal a rozhodl jsem k vytvoření těchto stránek a založit hlavně nějakou CZ podporu, protože veškeré informace jsou na zahraničních webech a někdy tomu nerozumím ani já

. Jinak v současné době tvoří Craftcom dva lidé já a Pavel, který se přidal hned ze startu webu, kde má taky hodně zajímavých článků a jehož znalostí si dost vážím. Ale každopádně jakýkoliv nadšenec, který se nebojí experimentovat a chce se podělit o své zkušenosti (třeba s nejakým pluginem) je vítán, protože není v mojich silách všechno vyzkoušet a sám ještě se mám stále co učit

. Zvažuji totiž založení nové rubriky zaměřené na práci s pluginy, kde by byl mimo jiné třeba i podrobnější postup integrace nějakého obsáhlejšího pluginu a také proto, že toto je už přístupné větší skupině lidí, kterým se podařilo zdárně integrovat potřebný plugin do BartPE nebo BartPE-XPE. Takhle do podrobna to sám rozebírat bych už časové nezvládal ani náhodou

.
Neznám sice typ tvojí zvukovky, ale těm šťastnějším by mohl pomoci tento plugin C-Media-Audio-Device <RaH-313-103>
http://www.reatogo.de/BartPE/FEATURES/a ... lugins.htm. Pokud nevíš jak jej stáhnout potřebné info najdeš na Craftcomu v rubrice Plugins. Ovšem pokud máš exota jako já, který si moc nerozumí s ovladači (Zoltrix), držím ji jenom z důvodu optiky (In a Out), tak tě čeká krušná práce. Sám jsem nad tím strávil nemálo času, než jsem ji nějak rozchodil, ale tady už si člověk musí pohrát s registry.
Jinak jsem dneska letmo otestoval poslední verzi "Megapacku" od reatogo, kde už autodriver podporuje i tvorbu grafických a zvukových ovladačů, ale bohužel jenom pro placenou verzi Premium, což je škoda a zdá se, že jsou to momentálně s RamDrive jedny z mála věcí, které zatím nejsou jinak přístupné, no uvidíme

.
BTW. Konečně taky někdo, kdo si umí nastavit AVG a necpe hned všude sice dobrý, ale drahý a většinou nelegálně používaný Nod32.
Craft
Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.