Jeste jednou k zapojeni LED...

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
NetDaemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NetDaemon »

Stoobi píše:
NetDaemon píše:BTW nezapomínejte, že se z molexu nedostanete jen 5 nebo 12V, ale i 7, když to zapojíte mezi žlutej a červenej, na žlutym je pak +. Tím se dá taky vyhnout použití odporu
A taky se tím dá docílit odpálení zdroje. Už jsem takových pár případů viděl. Není to úplně nejbezpečnější... :cry:
ja to praktikuju uplne bezproblemu na ledky, na fan...
asi zalezi jakej mas zdroj, ale podle me to tomu nic udelat nemuze
AMD Sempron 2300+ @ 1805MHz (190*9,5), Titan TC D5TB, ECS Syntax SV400 - VIA KT400, 256MB DDR333 Seitec, GeForce3 Ti200 64MB DDR Overclocked, 40GB Maxtor, CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac 32x/4x/4x - alles in Miditower 350W ATX
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Ja se priklanim k nazoru Stoobiho, ze 7V neni pro zdroj (zvlaste nejaky NoName) nic dobreho. Myslis, ze je lepsi riskovat zniceni zdroje za 1000 (nebo pri trose smuly s nim i dalsich komponent), nebo si za korunu koupit odpor(pripadne vykuchat z nejakeho rozbiteho pristroje zadarmo)?

btw sam v threadu Copak se nam podarilo spalit pises, ze ti uz kvuli ledkam odesel zdroj
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
NetDaemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NetDaemon »

Ty ledky ale šly na 12V, byly 4 a svítily tam půl roku, ale od té doby mám dost strach je zapnout, i když sem je zkoušel se starým AT zdrojem a šly vpoho. Kdo se bojí ať si to dá na 12V a dá si tam regulátor, na těch 7V podle mě opravdu člověk ztrácí možnost sledovat otáčky tím žlutým z fanu. Třeba jsem měl prostě doteď jen štěstí...
AMD Sempron 2300+ @ 1805MHz (190*9,5), Titan TC D5TB, ECS Syntax SV400 - VIA KT400, 256MB DDR333 Seitec, GeForce3 Ti200 64MB DDR Overclocked, 40GB Maxtor, CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac 32x/4x/4x - alles in Miditower 350W ATX
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Ja som si upravoval molexy a do kazdeho som narval 2 ledky na 5v, svietili v pohode, ale neskor bol problem s kontaktom.... Zapojil som svietiaci molex do hdd, komp zapol a z kraja hdd sa vali kudel dymu... Rychlo odpojim zdroj, poodpajam vsetko a kontrolujem...napajaci konektor na hdd zasmradeny...odlepim nalepku z hdd a jeden integrac uplne zapeceny a popraskany... Nastastie to bol stary 3.2GB seagate...ale nie som isty ci odisiel kvoli svojim rokom, alebo kvoli zlemu kontaktu pri ledkach... :?
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“