N6600GT-TOP+ciernota

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
netvork
Nováček
Nováček

N6600GT-TOP+ciernota

Příspěvek od netvork »

mam problem pri hre stronghold 2 zamrzne mi obraz a naskoci mi potom cierna obrazovka ale iba v tejto hre preto chcem vediet ci nahodou neni grafika vadna alebo hra+ovladac.?. mam ASUS N6600GT/TD TOP,ovladac 76,44.. doom 3 hram high 4xanti. a v pohode ani nesekne ani DELTA FORCE- XTREME plne detaily a v poho. :? :o
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Evidentně podobný, ne-li stejný problém, se řeší zde ...

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=38475

akorát, že ty disponuješ GT verzí...

No, mě nezbývá než se odvolat na zdroj, kolik máš ? Chce to aspoň kvalitní 350 W, dále může docházet k přehřívání karty, jak ti topí?

Dále nemusíš mít kartu zcela správně zasunutou ve slotu, popř. zasviněný AGP konektor.. Ale to by ti asi nenajelo vůbec.... takže to jen tak na okraj...

EDIT: Jde o PCI-E nebo AGP verzi, mám ten dojem, že Asus má tuto kartu pro obě sběrnice...

EDIT 2: Pokud jde o AGP, zkus v biosu vypnout AGP Fast Writes

Co to je - viz -> http://www.pctuning.cz/titulnistrana/de ... 75&LayID=2

popř. v biosu nastavit AGP aperture size (adresní prostor pro AGP grafiku v rámci systémové paměti) na 64 MB... popř. 128 MB..

Taktuješ ? Pokud jo, hoď všechno na default...

Dále jde o celkovou stabilitu systému.... taktuješ i procesor ? Co RAM ? Co máš za základní desku ? Chtělo by si to vyplnit podpis nebo aspoň uvést konfiguraci..

Odinstaluj ovladače - nejlépe pomocí přidat/ubrat programy v ovládacích panelech, a pak ještě pročistit zbytkové soubory a registry pomocí DriveCleaneru - http://www.drivercleaner.net/dc.htm , a pak nainstaluj poslední WHQL ovladače ze stránek nVidie...
show must go on..
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

skus ine ovladace......
zdrojom to podla mna nebude ked ti na tom bezi v poho Doom3 atd....
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
netvork
Nováček
Nováček

PC

Příspěvek od netvork »

mam dosku ASUS SIS 655FX,PROCESOR 3,20-800SFB,2x512DDRAM,SATA SEAGATE 160GB,ASUS EXTREME N6600GT/TD, ZDROJ-MERCURY 400.vsetky hry idu super len stronghold 2 nie takze v grafickej asi nebude chyba :(
netvork
Nováček
Nováček

teplota

Příspěvek od netvork »

teplota je super pohybuje sa od 45-56 max 60"C
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“