Problém se zvukovou kartou SB Live 5.1Digital
Moderátor: CageJ
- stefan39
- Nováček

-
Problém se zvukovou kartou SB Live 5.1Digital
Ahoj všichni,můj problém spočívá v tom že windows ani BIOS mi jí nedetekují ale vůbec!Můžu ji přehazovat z PCI slotu do slotu a nic a to běžela uplně bez potíží na,prý na problémovém čipsetu od VIA 133:)ted mám základku K7 nforce 2,ddr400 dual+int.zvukovka(je vyplá v BIOSU),BIOS nejnovější v tomto roce!,a problém je na světě,ovladače sem zkoušel jak nejnovější tak originální i neznačkový a nic:(Jinak hraje všude bez problémů a základka je taky OK!Nějaký problém tam je a já nevím co stím,muže se jednat o konflikt základky s čipem na SB,ale jen teorie:)doufám že ho rozlouskneme je to opravdu nepříjemné.Díky
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: Problém se zvukovou kartou SB Live 5.1Digital
Co treba updatovat Bios ?to vetsinou pomaha, a nebo ho loadni do defaultustefan39 píše:Ahoj všichni,můj problém spočívá v tom že windows ani BIOS mi jí nedetekují ale vůbec!Můžu ji přehazovat z PCI slotu do slotu a nic a to běžela uplně bez potíží na,prý na problémovém čipsetu od VIA 133:)ted mám základku K7 nforce 2,ddr400 dual+int.zvukovka(je vyplá v BIOSU),BIOS nejnovější v tomto roce!,a problém je na světě,ovladače sem zkoušel jak nejnovější tak originální i neznačkový a nic:(Jinak hraje všude bez problémů a základka je taky OK!Nějaký problém tam je a já nevím co stím,muže se jednat o konflikt základky s čipem na SB,ale jen teorie:)doufám že ho rozlouskneme je to opravdu nepříjemné.Díky
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |