Pády hier, ATI 9600 PRO 256MB, Otázka
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Peter Mika
- Nováček

-
Pády hier, ATI 9600 PRO 256MB, Otázka
Mám problém, a to nasledovný. Padajú mi niektoré hry, /doom 3, colin mcrae 4/. Nezamrzne pc, len to padne do Windowsu XP. /nemám SPacky/. Stáva sa to asi v momentoch, kedy by mali najskôr nabehnúť nejaké videá... úvodné prejdú, stáva sa to až pri naťahovaní 1.levelov, napr v doomovi keď už beží lišta naťahovania levelu.? Mám AMD 2400+, 512RAM, ATI 9600 PRO 256MB Saphire, /predtým som mal dnu nVidiu/ mám aj nový DX 9.24. Mám také podozrenie, že to môže byť nejakým problémom okolo videí. Mám K-lite codec pack. Kto poradí??? Kto ssa stretol s podobnými problémami??? dipietro@zoznam.sk 
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- Peter Mika
- Nováček

-
Neskôr som to tu prešiel a na podobné odpovede som natrafil. V Cataliste som dal AGP 4x, Recover VPU off, FW off, nezmenilo sa nič. V biose také položky nemám.
Rozmýšľam o výmene Matherboardu, niečo na čom pobeží ATi 9600 pro, teda ešte AGP8x a má Socket A a je tam hlavne iný chipset, nie KT600.
Mám ešte doma starú NVidiu, ale to je ešte 440 MX, 64MB. Na tom toho veľa novšieho nerozbehnem.
Rozmýšľam o výmene Matherboardu, niečo na čom pobeží ATi 9600 pro, teda ešte AGP8x a má Socket A a je tam hlavne iný chipset, nie KT600.
Mám ešte doma starú NVidiu, ale to je ešte 440 MX, 64MB. Na tom toho veľa novšieho nerozbehnem.
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: