Pády hier, ATI 9600 PRO 256MB, Otázka

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Peter Mika
Nováček
Nováček

Pády hier, ATI 9600 PRO 256MB, Otázka

Příspěvek od Peter Mika »

Mám problém, a to nasledovný. Padajú mi niektoré hry, /doom 3, colin mcrae 4/. Nezamrzne pc, len to padne do Windowsu XP. /nemám SPacky/. Stáva sa to asi v momentoch, kedy by mali najskôr nabehnúť nejaké videá... úvodné prejdú, stáva sa to až pri naťahovaní 1.levelov, napr v doomovi keď už beží lišta naťahovania levelu.? Mám AMD 2400+, 512RAM, ATI 9600 PRO 256MB Saphire, /predtým som mal dnu nVidiu/ mám aj nový DX 9.24. Mám také podozrenie, že to môže byť nejakým problémom okolo videí. Mám K-lite codec pack. Kto poradí??? Kto ssa stretol s podobnými problémami??? dipietro@zoznam.sk :(
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

pokud mas VIA chipset tak dej AGP4x a FW off, taky si vypni FPU recover v nastavenich grafiky, kdybys pouzil tlacitko hledat urcite bys neco nasel :roll:
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Spíš VPU recover :roll: Jinak bych především doporučoval nainstalovat SP; nové drivery už s nimi počítají, takže nejsou "přizpůsobeny" chybám půvdoních XPéček, ale chybám posledního SP :wink:
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Peter Mika
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peter Mika »

Neskôr som to tu prešiel a na podobné odpovede som natrafil. V Cataliste som dal AGP 4x, Recover VPU off, FW off, nezmenilo sa nič. V biose také položky nemám.
Rozmýšľam o výmene Matherboardu, niečo na čom pobeží ATi 9600 pro, teda ešte AGP8x a má Socket A a je tam hlavne iný chipset, nie KT600.
Mám ešte doma starú NVidiu, ale to je ešte 440 MX, 64MB. Na tom toho veľa novšieho nerozbehnem.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

běž na win update, pád do win 100% opraví opravný balíček, bohužel nevím který to opravuje. Takže stáhni všechny které ti to nabídne nebo hledej
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“