Sekani pc pri hrani

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Brzda
Začátečník
Začátečník

Sekani pc pri hrani

Příspěvek od Brzda »

Hraju ted nove hry colin mcrae rally 2005 a street racing sindycate a behem hrani cuka obraz, jako kdyby se nejak chvilkove sekal ale uplne milisekundove, grafiku mam geforce fx5900xt a ovladace ty nejnovejsi, nevite nekdo cim by to mohlo byt???
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

neswapuje ti disk? máš celkem málo RAM
ignorelist: kremrole a dezoláti
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

A dělá to jenom v těchto dvou hrách? Já bych to na RAM neviděl, určitě ne u CMR...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Té RAM je fakt málo, pokud ti běží neco na pozadí, jako ICQ,antivir apod. tak to povypínej a uvidíš.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Katoo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katoo »

Setkal jsem se z něčím podobným u kolegy,nakonec jsem zjistil,že pokud odpojím internet (má to přes kabelovku) cukání zmizí.Na pozadí mu běžely nějaké škodlivé programy,které neustále odesílaly data na net.
Gigabyte P55A UD3, Xeon-X3440, 2 x 4GB DDR3,Geforce 750Ti, SSD Samsung EVO850 250GB, WD RED 3TB, Hitachi P300 3TB,Seasonic Focus Gold 650W Gold 80Plus
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

Disk mi nic nedela, je v klidu, zadne skodlive programy mi nejedou, internet mam pres wifi, icq i antivir mi jedou ale nemyslim ze by to zpusobilo, protoze treba u hrani half life 2 nebo neco podobneho mi to nedelalo, seka se mi to jenom pri hrani automobilovych her, ani cpu nemam nicim zatezovane, pameti mam dostatek, u nejakych narocnejsich her mi to treba nedela. casem chci pamet dokoupit. Nemuze to byt treba ovladaci????
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Mal si uz tento problem v minulosti, kedy sa zacal vyskytovat.....?
Ovladace mozes skusit .... je to dost individualne....., kazdy ma trochu ine skusenosti a zalezi na konkretnej kombinacii HW......
Co tak ovladace na ostatne zariadenia..... ( obcas taketo problemi robi napr. ovladac zvukovej karty ... atd. ) ....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

NO tento problem sem drive nemel vubec, parkrat sem menil ovladace ted mam ty nejnovejsi, hry mi jeli v poho ale kdyz sem nedavno poprve zapnul colin mcrae rally 2005 tak sem pri hrani pozoroval nepatrne cukani obrazu a to dela az do ted. nevim co s tim
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Nemáš zaplý AA + AF třeba? To by mohlo dělat to, co popisuješ...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

Uz vim cim to je, mam totiz zaply dc++ a to bere moc pameti.
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

no vidíš takže paměti nedostatek,bud to vypínej nebo přikup ramku a je to
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

JJ, planuju prikoupit, ale zase se mi zacala obevovat modra obrazovka s nejakou chybou, dlouho se mi to nestalo ale obcas byvaji takove dny ze treba kdyz hraju tak za jeden den se mi to sekne 4x, nevim cim to je, nekdo rika ze odechazeji pameti nekdo zase ze mam spatny ovladace, poradite mi???
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Brzda píše:Uz vim cim to je, mam totiz zaply dc++ a to bere moc pameti.
Tak to je naprosto jasné. :) To by bylo první, co bych vypnul, protože DC++ zabírá paměť, zatěžuje HDD a trochu i CPU. Tudíž není čemu se divit, že se to trošku sekalo.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Brzda píše:nekdo rika ze odechazeji pameti nekdo zase ze mam spatny ovladace, poradite mi???
Na prvu cast otasky ti pomoze odpovedat Memtest86/GoldMemory ( pripadne dalsie testy ) ....., ovladace mozes otestovat ich zmenou....
Problem vsak moze byt aj niekde inde: nastavenie BIOSu, doska, zdroj... chyby ktore sa objavuju len obcas sa hladaju najtazsie... :(
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Josef Kuberský
Začátečník
Začátečník

co je to to DC++

Příspěvek od Josef Kuberský »

Co to je mě to dělá taky, kde se to dá vypnout???
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: co je to to DC++

Příspěvek od Jan Machalík »

Josef Kuberský píše:Co to je mě to dělá taky, kde se to dá vypnout???
Ty pako, DC++ je program na sdileni dat po netu, takze to neni zadny standartni programek windows jak sis myslel 8-)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“