To je samozrejmost. NIKDY jadro nebude mat o par stupienkov viac ako teplota v miestnosti. NEEXISTUJE. Mozno okraj chladica ano, ale jadro? Ved cache sa zahrieva na 50C a alu a fpu jednotky pri zatazi cez 100C a nech sa teplota odobera akokolvek, priamo v jadre vzdy bude relativne velka teplota.Slezman píše:podle me jsou namereny load teploty do 30 vyplod choreho čidla....to se na mě nezlobte, chlaďte si čím chcete, ale pokud budete mit v mistnosti standardni teplotu cca 23°C, v zivote nebude mit jadro jen o 7°C vice
Teplota PIV 2,4 GHz Northwood
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- yrex
- Nováček

ja mam ties nortwood 2,4 ale je tu jeden hacik. MAm asu p4p80se a moj
ASUSPROB to je program na kontrolu teploty mi ukazuje teplotu CPU od 30 do 35 ale ked nabehnem do biosu tak tam je 50 as 55 stupnov pr izatazi. Hmm takze slusny Ojeb podla mna ale teraz ja zavadzajuce ci v BIOSE neje zla teplota
a ASUSPROB to ukazuje dobre
ASUSPROB to je program na kontrolu teploty mi ukazuje teplotu CPU od 30 do 35 ale ked nabehnem do biosu tak tam je 50 as 55 stupnov pr izatazi. Hmm takze slusny Ojeb podla mna ale teraz ja zavadzajuce ci v BIOSE neje zla teplota
CPU: P4 2,4GH HT RAM:DDR 512 400mhz
MB: ASUS P4P800SE VGA: Ati 9200 Sapphire
HDD: 80GB Hitachi S-ATA Power: 350W
MB: ASUS P4P800SE VGA: Ati 9200 Sapphire
HDD: 80GB Hitachi S-ATA Power: 350W
- Spirit
- Středně pokročilý

-
Pokial ti to ukazuje aj novsi bios, resp. viac biosov ti ukazuju takuto teplotu, ta je urcite pravdivejsia ako v Probe... Inak ak mas box chladic a NW 2.4ku, ta teplota v biose je celkom realna..yrex píše:ja mam ties nortwood 2,4 ale je tu jeden hacik. MAm asu p4p80se a moj
ASUSPROB to je program na kontrolu teploty mi ukazuje teplotu CPU od 30 do 35 ale ked nabehnem do biosu tak tam je 50 as 55 stupnov pr izatazi. Hmm takze slusny Ojeb podla mna ale teraz ja zavadzajuce ci v BIOSE neje zla teplotaa ASUSPROB to ukazuje dobre
- Kal_El
- Nováček

- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ASUS Probe je pekna chujovina, neviem odkial bere tie cisla. Mne hlasi BIOS o 20 stupnov viac nez externy senzor a tomu senzoru verim. Takze vobec sa netreba spoliehat na to co hlasi bios ani asus Prob(L)be 
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64