Ahoj mam podobny problem ale jsem asi blbsi.
Mam tu samou vypalovacku a nez jsem byl nucen preinstalovat pocitac palila 4x, ted vsak, i kdyz jsem ji preinstaloval uplne stejne jak posledne tak pali 1x nevite co s tim?
Dik moc, Tomas
Problém s TEAC DV-W58GA
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- respektive
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- respektive
- Nováček

-
vyzkousel nefunguje
Dik moc, vyzkousel jsem, nero jste trefil presne, bohuzel to nepomohlo, nemohlo by to byt tim ze pouzivam nejake DVD(Verbatim 8x SuperAzo) ktere vypalovacka nezna??
Koukal jsem na par diskuzi a nasel jsem ze vsichni tvrdi ze ten muj Teac(58G) je LiteOn511, myslite ze muzu risknout update firmawaru, na teac jsem nic nenasel ale na liteOn ano.
Tomas
Koukal jsem na par diskuzi a nasel jsem ze vsichni tvrdi ze ten muj Teac(58G) je LiteOn511, myslite ze muzu risknout update firmawaru, na teac jsem nic nenasel ale na liteOn ano.
Tomas
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nevím kdo a kde v jakých diskusích tvrdí, že TEAC DV-W58GA je LITE-ON LiteOn511,ale určitě to je Lite-On SOHW-812S. Pokud máš typ TEAC DV-W58G, tak to je zase Lite-On SOHW-811S, to jenom pro pořádek. 
Jinak to v médiích být samozřejmě může a jediný co pro to můžeš udělat je to, že koupíš jinou značku.
Jinak to v médiích být samozřejmě může a jediný co pro to můžeš udělat je to, že koupíš jinou značku.
Bathory