už to tady bylo několikrát stačí hledat:hurrican píše:Hosi prosim vas kde stiahnem ten bios 1.51
http://www.lejabeach.com/MSIK8N/k8nneo2.html
Moderátor: Eddward
už to tady bylo několikrát stačí hledat:hurrican píše:Hosi prosim vas kde stiahnem ten bios 1.51
Dal jsem tam tu 1.8 a zda se mi ze nabihani kompu je o neco rychlejsi..jinak indikace teploty na prociku i chipsetu se zvedla asi o 3° oproti biosu 1.5, ale stejne to porad blbne-u ty 3ti polozky co tam je (?asi case nebo co?) mi to ted ukazuje 11°CShit píše:BIOSy 1.7 a 1.8 oficiálně..
Jj. Nabíhání i chcípání compu je rychlejší (verze 1.6 byla ještě rychlejší - byla na korejský sajtě MSI, link na minulý stránce... teploty ale byly úplně mimo...), ta teplota není stále zcela ideální, ale je tam velký zlepšení...Jannnn píše:Dal jsem tam tu 1.8 a zda se mi ze nabihani kompu je o neco rychlejsi..jinak indikace teploty na prociku i chipsetu se zvedla asi o 3° oproti biosu 1.5, ale stejne to porad blbne..Shit píše:BIOSy 1.7 a 1.8 oficiálně..
No, problemy mas vicemene na vsech deskach, tahle deska neni zadnej sunt, ikdyz kazdej vychvaluje spise DFI(jasne je to nej) ale neda se rici ze s ni jsou extra problemy.JakubCerv píše:Mam takovou mensi otazku (sem takova lama) a kdyz tady ctu jake sou na ni celkem problemy tak se radeji zeptam.Kdyz si koupim desku MSI K8N Neo2-FX na ni CPU AMD Athlon64 3000+ a pameti Kingmax 512MB CL2,5 PC3200 a vse jednoduse zapojim a zapnu (nechci nic taktovat-zatim )bude fungovat uplne v klidu a pohode bez problemu???A jeste jedna otazka jaky vliv na vykon ma (na teto desce) pouze 800MHz HyperTransport sbernice (obvzlaste jaky vliv ma na vykon ve hrach)???Predem dekuji za vsechy odpovedi.
Rozdíl ve výkonu, když je HyperTransportu na 1GHz nebo na 800MHz, je nulový.JakubCerv píše:...A jeste jedna otazka jaky vliv na vykon ma (na teto desce) pouze 800MHz HyperTransport sbernice (obvzlaste jaky vliv ma na vykon ve hrach)???Predem dekuji za vsechy odpovedi.
Deska ti sata 1-4 emuluje jako ide zařízení 4-7malcom@centrum.cz píše:Mam takovy problem s mym hdd, zadne programy mi nedekují, že mám sata hdd jen nejvýše ata 133 v hd.tune 2,1 ale ostatní jen ata, celkem mě to štve. Není někde nějaké skrtyá položka, kde se náhodou zapína sata hdd, nebo neco podobnýho?Jinak mé problémy s přetaktováním a podtakováním jsem už vyřešil. Dal jsem 2700 MHZ s fsb 300*9
Mas zaple DMA v BIOS-e? A pozri este aj vo win... mozno to bude tim...popripade skontroluj kable ...zeek píše:Cau mam problem zrejme se radicem na teto desce kdyz zacnu kopirovat z jedne z dvd mechanik jede mi to max 2-3Mb/s kdyz tu samou mechaniku dam do jineho kompu se stejnym dvd jede to skoro 10 Mb/s to same i s ata diskem vytahnu z nej max rychlost 10 Mb/s coz je dost malo. Prosim poradte nekdo nechce se mi na reklamaci Dík mooc
Kód: Vybrat vše
- Support AMD E6 CPU.
- Support Cool and Quiet funtion.
- Update NVPXE version to 2.12.